Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kb2hete vettem észre h az...

Kb2hete vettem észre h az egyik mandulám nagyobb kaptam rá antibiotikumot de még mindig nagy.A torkom már nem fáj csak éjjel kicsit.voltam dokinál azt mondta ki kell venni a mandulám30éves dohányzó nő vagyok és hát félek a mütétöl.valalinek hasonló?

Figyelt kérdés
Mandula
2021. ápr. 27. 06:26
 321/332 A kérdező kommentje:

Szia.szerintem most szép a torkod a nyelved az elég feher de az nekem is szokott feher lenni. Voltam a dokinál a mandulam bevan gyuladva kicsit meg azt mondta hogy krónikus hangszal gyulladás de az a cigitol van de azt mondta hogy minden rendben amúgy semmi komoly hála az égnek megnyugodtam. Na meg a szokásos kerüljem a hideg a túl meleg

a szénsavas meg a fűszeres dolgokat.kb ennyit mondott

2022. nov. 11. 19:50
 322/332 anonim ***** válasza:

Szia!Igen , most rendben is van a torkom.A nyelvem sem annyira fehér, inkább a vaku miatt tűnik fehérnek.

Örülök, hogy rendben van a torkod, kerülni kell a hideget, erőset, szénsavas dolgokat,az árt a gégénknek.Nekem is mindig hurutosak a hangszálaim.A képeken neked is szép a torkod.A nyelved is tiszta, nedves, egészséges.

Azért én is elmegyek Gégészetre,még a tél előtt.

2022. nov. 12. 07:12
 323/332 anonim ***** válasza:

Nos,kűldöm még a legutóbbi képeket.Nézd meg ,szerinted minden rendben van a torkomban?

[link]

[link]

[link]

2022. nov. 15. 09:52
 324/332 anonim ***** válasza:

Szia!

Tegnap voltam a gégészeten, alaposan megvizsgált.Közel egy órát voltam bent a rendelőben.

Nos,a torkom teljesen rendben van,nem látni semmi elváltozást.A manduláimmal sincs gond.De a krónikus gégegyulladás nekem is van,szintén a cigitől lehet,mint neked is.Hurutosak a hangszálaim és a gégefedőm is kicsit duzzadt.Írt fel gyógyszert,3 hónapig kell szedni és február végén menni kontrollra,akkor ismét megtükröz.

Amúgy ügyes volt a dokinö,alig öklendeztetett meg.Én is jól viseltem.

Javasolta min. évenként egy ilyen teljes vizsgálatot,mivel újabban elég sok a torok,mandularák.Mondjuk,én szinte naponta nézem a torkom,már a cigi miatt is.

2022. nov. 18. 08:25
 325/332 anonim ***** válasza:

Szia! Hogy vagy,rendben van a torkod?Jön a hideg idő,most kell vigyázni az érzékeny torkunkra.

Én jól vagyok, rendben van a torkom,eltüntek a dudorok,nem is piros inkább fakó.Jó lenne ha mindig ilyen lenne.Szerintem most kifejezetten szép a torkom,bár időnként fáj nyeléskor.Akkor gargalizálok néhány napig.A fertőtlenítő spray is használom.

A nyelvem viszont elég fehér,mint szokás szerint.Majd küldök még 2-3 mostani képet.

Kellemes Ünnepeket kívánok Neked!

2022. dec. 16. 11:26
 326/332 A kérdező kommentje:
2023. márc. 26. 20:12
 327/332 A kérdező kommentje:
Csatoltam ide is a képeket szerinted baj lehet ?
2023. márc. 26. 20:12
 328/332 A kérdező kommentje:
Nem tudom mik azok a dudorok és az egyik meg sárga is
2023. márc. 26. 20:13
 329/332 anonim ***** válasza:
Írtam privát üzenetet.
2023. márc. 28. 09:23
 330/332 anonim ***** válasza:

Mióta láttam a képeidet,én is figyelem a nyelvem.Nekem is ott vannak ezek a dudorok.Az egyik oldalon alig látszanak,de a másik oldalon kidudorodnak,jól láthatóak.

[link]

[link]

[link]

2023. ápr. 14. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!