Kb2hete vettem észre h az egyik mandulám nagyobb kaptam rá antibiotikumot de még mindig nagy.A torkom már nem fáj csak éjjel kicsit.voltam dokinál azt mondta ki kell venni a mandulám30éves dohányzó nő vagyok és hát félek a mütétöl.valalinek hasonló?
Figyelt kérdés
Mandula2021. ápr. 27. 06:26
261/332 A kérdező kommentje:
Na ra kerestem azt hiszem az a gége fedő
2021. júl. 28. 16:00
262/332 anonim válasza:
Ezt fotózd le messzebről,hogy világosabb legyen a kép.
Ez a gégefedőd lesz.Időnként nekem is feljön,ha nagyon kinyújtom a nyelvem és ÁÁÁÁÁ-zok.Egyik képen látszik is a felső széle.
263/332 anonim válasza:
Igen persze,sötétebb a képen mint valójában.
Nekem van kis műanyag gégetükröm,párszor ledugtam már de nem sikerült még rávilágítani rendesen és nem látom a gégémet és mikor Á-zok belehelem.
264/332 anonim válasza:
Mi van a hólyaggal torkodon,ami a mandulád felett volt? Elmúlt már?
265/332 A kérdező kommentje:
Ugyan ott van meg mintha lenne még egy a mandulamon is mostmár te hogy vagy ?
2021. júl. 30. 20:16
266/332 anonim válasza:
Mutasd. Nem tudom mi lehet,nem is nagyon látszik a képeken.
Nekem most tök jó,nem fáj,nem is piros.
Majd küldök képet,nemsokára.
Megnéztem a tükörrel a gégémet,sikerült lefotózni is.
267/332 anonim válasza:
268/332 A kérdező kommentje:
A tiéd jó most per pillanat nekem sem fáj csinálok képet később most megpróbáltam az aloe first sprayt használni remélem segíteni fog mert már nem tudom mivel mulaszam el
2021. júl. 31. 12:40
269/332 anonim válasza:
Jó,oké! Szerintem is jó az enyém. Majd én is megpróbálok képet csinálni vaku nélkül,temészetes fénynél,mikor a nap süt bele a torkomba. A vaku nem adja vissza az eredeti szineket,torzít.
270/332 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!