Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kb2hete vettem észre h az...

Kb2hete vettem észre h az egyik mandulám nagyobb kaptam rá antibiotikumot de még mindig nagy.A torkom már nem fáj csak éjjel kicsit.voltam dokinál azt mondta ki kell venni a mandulám30éves dohányzó nő vagyok és hát félek a mütétöl.valalinek hasonló?

Figyelt kérdés
Mandula
2021. ápr. 27. 06:26
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯
 221/332 anonim ***** válasza:

Persze,ne foglalkozz vele és el is fogod felejteni.

Az én torkom most nem piros,kinézetre is normális,mégis fájdogál reggelenként.Ha nézegessük,akkor felfedezünk mindig valami nem oda valót.Én is nézegetem naponta,ha tükőr közelébe vagyok.

A mandulakő nekem is magától múlt el.Öblögetem a torkom szájvízzel,szerintem azzal tettem rendben.Jól bevált.Majd lefotózom és felteszem.

Szerintem a rákszűrés egy sima gégészeti vizsgálat lesz,azért megyek.Majd megírom,hogy zajlott.

2021. júl. 21. 21:51
 222/332 anonim ***** válasza:

Milyen az új munkahelyed,hogy tetszik?

Regisztráltam a vizsgálatra,már visszaigazolták.Üzenetben kapok majd időpontot.

2021. júl. 22. 08:39
 223/332 A kérdező kommentje:
Hát még minden új és nagyon fárasztó ameddig megtanulok mindent fáj a fejem annyira tele van az agyam a sok új információval 😅🤯 de amúgy jó jobb a fizu is meg a program is
2021. júl. 22. 17:10
 224/332 anonim ***** válasza:

Örülök,hogy tetszik.Egy jó munkahely fontos,meg hogy jól érezd magad ott.

Ne izgulj,pánikolj betegségek miatt,a torkod rendben van az biztos.

2021. júl. 22. 18:44
 225/332 A kérdező kommentje:
Hát megpróbálok nem gondolni rá remélem csak elmúlik.
2021. júl. 22. 18:56
 226/332 anonim ***** válasza:

Biztos el fog múlni,csak ne pánikolj minden ilyesmi miatt. Nincs külölösebb gond,csak hajlamosak vagyunk a torokfájásra. Nekünk jobban oda kell figyelni mi zajlik a torkunkban.Küldöm a képet,tegnap reggel fotóztam,szerintem most teljesen normális,panaszmentes a torkom.Nézd meg,kérlek.Szerinted milyen?

[link]

Érdekes,hogy megnéztem utánna a te torokképeiet és szerintem teljesen hasonló a torkunk szinre,kinézetre is. Úgy,hogy jelenleg nincs miért aggódnunk.

2021. júl. 23. 05:18
 227/332 A kérdező kommentje:
Szia szerintem a tiéd is jó most nekem is csak kicsit érzékeny lehet tényleg bebeszélem magamnak de mondjuk befejeztem a kezelést és lecsereltem az alergia gyógyszert is úgyhogy valamitől csak jobb lett kicsit
2021. júl. 24. 13:12
 228/332 anonim ***** válasza:

A tied is jó,hidd el.

Van egy krónikus garatgyulladásunk,ami kialakult valamitől vagy elkaptuk valakitől és már soha nem fog teljesen elmúlni.Nekem nem tett jót a sós vizes gargalizálás,vagyis túlzásba vittem.Most csak szájvizzel csinálom és tényleg jobb a torkom tőle.

A változatosság kedvéért tegnap fogorvosnál voltam.Mikor jött a covid félbemaradt.Tegnap két tömés volt és jön az alsó pótlás,aztán a felső első 6 fogamra akarok direkt foghéjat.Unom már a sok fognyak tömést,ami kiesik,kikopik,elszineződik nagyon hamar.A héj szép is és 20 évre meg van oldva.

2021. júl. 24. 14:03
 229/332 A kérdező kommentje:
Szia én is kell menjek aval a fogamal hogy fejezze be mi az a foghéj ?nem halotam meg.nekem ma megint elege fáj az egyik oldalon a torkom küldök képet mindjárt te milyen szajvizet használsz ? Én még mindig a corsodylt két naponta vagy naponta 1x
2021. júl. 26. 15:52
 230/332 A kérdező kommentje:
2021. júl. 26. 16:32
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!