Kb2hete vettem észre h az egyik mandulám nagyobb kaptam rá antibiotikumot de még mindig nagy.A torkom már nem fáj csak éjjel kicsit.voltam dokinál azt mondta ki kell venni a mandulám30éves dohányzó nő vagyok és hát félek a mütétöl.valalinek hasonló?
Persze,ne foglalkozz vele és el is fogod felejteni.
Az én torkom most nem piros,kinézetre is normális,mégis fájdogál reggelenként.Ha nézegessük,akkor felfedezünk mindig valami nem oda valót.Én is nézegetem naponta,ha tükőr közelébe vagyok.
A mandulakő nekem is magától múlt el.Öblögetem a torkom szájvízzel,szerintem azzal tettem rendben.Jól bevált.Majd lefotózom és felteszem.
Szerintem a rákszűrés egy sima gégészeti vizsgálat lesz,azért megyek.Majd megírom,hogy zajlott.
Milyen az új munkahelyed,hogy tetszik?
Regisztráltam a vizsgálatra,már visszaigazolták.Üzenetben kapok majd időpontot.
Örülök,hogy tetszik.Egy jó munkahely fontos,meg hogy jól érezd magad ott.
Ne izgulj,pánikolj betegségek miatt,a torkod rendben van az biztos.
Biztos el fog múlni,csak ne pánikolj minden ilyesmi miatt. Nincs külölösebb gond,csak hajlamosak vagyunk a torokfájásra. Nekünk jobban oda kell figyelni mi zajlik a torkunkban.Küldöm a képet,tegnap reggel fotóztam,szerintem most teljesen normális,panaszmentes a torkom.Nézd meg,kérlek.Szerinted milyen?
Érdekes,hogy megnéztem utánna a te torokképeiet és szerintem teljesen hasonló a torkunk szinre,kinézetre is. Úgy,hogy jelenleg nincs miért aggódnunk.
A tied is jó,hidd el.
Van egy krónikus garatgyulladásunk,ami kialakult valamitől vagy elkaptuk valakitől és már soha nem fog teljesen elmúlni.Nekem nem tett jót a sós vizes gargalizálás,vagyis túlzásba vittem.Most csak szájvizzel csinálom és tényleg jobb a torkom tőle.
A változatosság kedvéért tegnap fogorvosnál voltam.Mikor jött a covid félbemaradt.Tegnap két tömés volt és jön az alsó pótlás,aztán a felső első 6 fogamra akarok direkt foghéjat.Unom már a sok fognyak tömést,ami kiesik,kikopik,elszineződik nagyon hamar.A héj szép is és 20 évre meg van oldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!