Kb2hete vettem észre h az egyik mandulám nagyobb kaptam rá antibiotikumot de még mindig nagy.A torkom már nem fáj csak éjjel kicsit.voltam dokinál azt mondta ki kell venni a mandulám30éves dohányzó nő vagyok és hát félek a mütétöl.valalinek hasonló?
Nem piros,hidd már el.
A első garatíved piros kicsit,ott nekem is piros.Úgy fotózd,hogy ne nyújtsd ki a nyelved közben,inkább nyomd le az ujjaddal hátul.Ott kell megnézni milyen az a lényeg. Lassan vegyél nagy levegőt,akkor felhúzódik a uvulád és szélesre nyílik a torkod.Úgy jól láthatóak a manduláid is.
Oldalt meg ráharaptál,látszik.Öblögesd,pár nap alatt rendbejön.
Nekem egyszer a fogam volt oldalt berepedve és az csípte be pont ott.1 hét alatt rendbejött.
Pontosan! Bebeszéled magadnak a torokfájást és elkezd fájni.Nekem ha begyullad olyan piros min t a pipacs.Tényleg szép a torkod,nincs rajta semmi betegségre utaló elváltozás.
Próbáld lefotózni hátul,mélyebben.Az orvos is ott nézi,azért nyomja le a nyelvünket.
Ott hátul látszanak azok a dudorok.Mondjuk nekem most nincsenek megnagyobbodva,de mindig van 8-10db.Neked jobban látszódik.Úgy tudom nyirokcsomók,mindenkinek van a torkán olyan.
Az orvos mit mondott,nézte a torkod?
A dudorok? Nem tudom,szerintem mindenkinek ott vannak.Akinek láttam a torkát mindekinek volt.A gégészeten se szoltak miatta,pedig akkor is volt nekem.
Miért kellett a nyelvgomba gyógyszer,szép a nyelved mem is lepedékes.Nekem most elől fakó rózsaszin a nyelvem,hátul meg mindig fehér.Nem foglalkozok ezzel.Van mikor hófehér az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!