Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Valóban veszélyes a koronavíru...

Valóban veszélyes a koronavírus, vagy kamu az egész?

Figyelt kérdés

2020. szept. 13. 20:47
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/102 anonim ***** válasza:
75%
Bocsánat elírtam az elején véletlenül hetet írtam hónap helyett.
2020. szept. 14. 07:41
 12/102 anonim ***** válasza:
39%
Ugyanolyan mint bármely influenza. Csak ennek nagyobb a propoagandája.
2020. szept. 14. 09:10
 13/102 anonim ***** válasza:
52%

Igen veszélyes. Szerintem veszélyesebb mint egy sima influenza. Vegyük pl az idös, 70 feletti szüleimet. Nem szoktak influenzások lenni, viszont ha elkapják a koronát nem biztos, hogy túlélik.

Amúgy meg nem csak arra kell gondolni, hogy belehal az ember. Nagyon sokan annyira betegek lettek, hogy lélegeztetö gépre kerültek, ez azért egy influenzánál riktán fordul elö. Föleg, hogy életerös emberekkel is megesett. Néhány nap/ hét az intenziven, a lélegeztetögépen eléggé megviseli a szervezetet. Akár hónapok is kellenek a regeneráláshoz. Nyilván Mo-on nem sok ilyen van, de a világban nagyon sok émber igy járt. Egy pár hetes fekvés után teljesen eltünnek az izmok, még menni sem képes az ember. Ez mind idöbe tellik. Sokan küzdenek krónikus fáradtsággal utána, hónapokig. Nem képesek normális életre. Lehet hogy influenzába többen halnak meg, de ez a korona kellemetlen dolgokat tud okozni és kérdezem én, hogy kinek hiányzik ez? Szeretnéd átélni, hogy milyen a légszomj? Hogy milyen a halálfélelem? Hogy nem mersz aludni, nehogy megfulladj? Szeretnéd ha az idös rokonaid ezen mennének keresztül? Mert én nem.

2020. szept. 14. 09:57
 14/102 anonim ***** válasza:
92%
13: Oké, és még meddig igyuk ennek a levét? 1-2 hónap? Fél év? Több év?
2020. szept. 14. 10:15
 15/102 anonim ***** válasza:
26%

8: És tedd mellé azt is, hogy ezeket a számokat a korlátozásokkal együtt sikerült elérni :D meg azt is, hogy hányan haltak meg idén influenzában (ez a szám kevesebb mint fele a covidénak)

Ha nem lettek volna korlátozások, 40 millió halottja is lenne a járványnak a tanulmányok szerint.

2020. szept. 14. 10:15
 16/102 anonim ***** válasza:
37%

Ja és a virustagadók azt mondják, az az idös amùgy is meghalt volna. Ha mondjuk az én anyukám hal bele a koronába engen ez nem fog vigasztalni, mert korona nélkül elélne még 5 évet tuti!

14-es. Nem tudom meddig. Mivel a koronavirus ezen fajtája még ismeretlen, bizzunk abba, hogy az okosok dolgoznak a gyógymódon. Már most többet tudnak mint az elején. (13-as voltam)

2020. szept. 14. 10:21
 17/102 anonim ***** válasza:
87%
16: De ez a baj, hogy a hírekben szinte semmilyen mértékben nem reflektálnak arra, hogy ez csak egy átmeneti helyzet. Pedig ez remek bíztatási alap lenne a szabályok betartására. De így az átlag emberfiának az jön le, hogy jön az új világrend, egy elnyomó, diktatórikus rendszer akar feltörekedni, és úgy vannak vele, hogy ők lázadni fognak, nem csicskulnak be. Káosz káoszt szül.
2020. szept. 14. 10:24
 18/102 anonim ***** válasza:
12%
17: Mert senki nem tudja meddig tart. Honnan is tudná? Reméljük nem sokáig. Van aki azt mondja örökre itt marad. Van aki abba reménykedik, hogy mutálódik és nem lesz rosszabb mint egy influenza. Lehet eltünik mint a SARS virus.
2020. szept. 14. 10:35
 19/102 anonim ***** válasza:
100%
18: Így viszont nem várható el fajsúlyos szabálybetartás. Az emberi természet ilyen.
2020. szept. 14. 10:56
 20/102 anonim ***** válasza:
21%
19: Èrtem én, de a virus attòl mèg létezik.
2020. szept. 14. 11:25
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!