Szerinted is veszélyesebb ez a 9-12 óráig történő korlátozás?
Az eladók arról panaszkodnak, hogy ebben az intervallumban nincs/alig vásárló, déltől meg tömegnyomor....
(Erdélyi Mónikának igaza van, egyáltalán nem törődnek egymással az emberek és a távolságtartással, nagyon nem veszik komolyan ezt a vírust.)
Azelőtt eloszlottak a vásárlók, de most mindenki délre startol a boltba és ez sokkal veszélyesebb, mert rengeteg ember tömörödik össze, ami kedvezhet a koronavírus terjedésének és nem mindenhol vezették be azt, hogy egyszerre csak x számú embert engedjenek be.
Te is észre vetted már, hogy ez így nagyon gáz?
Egyszerűen zseniális meglátás. Adott egy szempont, amit érvényesíteni kéne, adott erre agy módszer. És adott milliónyi fegyelmezetlen, a szabályelkerülésben mester lakosság. Hát nem nyilvánvaló, hogy a lakosság tökéletes, a szabály a világ leghülyébb intézkedése?
Vagy lehet hogy másról van szó?
Az emberek egy része képtelen alkalmazkodni.
Miért? Kell a friss reggeli péksütemény?
Van ország, ahol az idősek csak reggel 7-10 között vásárolhatnak. Ott mi van?
Én nyitásra járok, akkor mindig kevesen vannak.
Ami zavar, hogy múltkor pl. senki sem állt a patika előtt kb. 10.30-kor, de nem mentem be, mert gondoltam, esetleg kiküldenek vagy épp akkor jelenik meg valaki, akinek ezzel beletiprok a lelkébe:( Pedig épp útba esett volna.
Nálunk vidéken ez olyan jól sikerült, hogy hétvégén inkább zárva van nálunk a bolt. :-D
Viszont az időseket nem igazán hatja meg, hogy pl. nálunk posta 12:30 és 14 óra közt mehetek, míg az öveké az egész delelőt, tegnap is voltam én meg 4, 70+ -os, akiből 2 kaparós sorjegyet ment vissza cserélni 1 volt aki csekket feladni, és 1 aki még elfogadható indokkal volt, mert tértivevényes levelet jött átvenni, amit délelőtt a postás nem tudott oda adni neki, mert boltba volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!