Hallottátok hogy jönnek a kötelező szűrések? Főleg a nőknek.. Cecike szankcionálni is akarja :D
"Az Európai Unió Bírósága 200 millió euró (mintegy 80 milliárd forint) megfizetésére kötelezte Magyarországot, mert nem tartja tiszteletben az uniós jogszabályokat, egyebek között a nemzetközi védelem megadására és a jogellenesen tartózkodó unión kívüli országok állampolgárainak visszatérésére vonatkozó eljárások területén."
"A miniszterelnök a bevallása szerint töri a fejét, hogy a büntetés kifizetését "hogy oldjuk meg úgy, hogy jobban fájjon nekik, mint nekünk." Szerinte ezt az összeget most lehetett volna "családvédelemre vagy gyerekvédelemre fordítani", vagy "odaadhattuk volna a nyugdíjasoknak".
Ha jól sejtem úgy nyilatkozott hogy ez rengeteg összeg, egy ilyen döntés nagyon fájna a magyaroknak. (ezt most nem találom)
Mindenki gondolja tovább...
Ilyen és ehhez hasonló intézkedések fognak fájni a magyaroknak!
Hogy az Uniónak fájna azt kétlem!
"hogy oldjuk meg úgy..."
Szóval a magánellátásban levett mintákat is az állami központi laboratóriumokba kell ezentúl küldeni és majd ők elemzik. Na itt szűnik meg a bizalom a magánnőgyógyászat iránt is.
"Szerinte ezt az összeget most lehetett volna családvédelemre vagy gyerekvédelemre fordítani, vagy odaadhattuk volna a nyugdíjasoknak."
Igen, pont arról híresek, hogy ilyesmire fordítják a pénzt, amikor éppen nem vagyunk megbüntetve.
48.
Szerintem fertőző betegségeknél sem lehet olyan mértékű szigor hogy az én testembe bármit is belerakjanak az akaratomon kívül vagy szankcionáljanak miatta. Gondolok itt pl az z.oltásokra.(influenza,covid és ki tudja még mi lesz). Sajnos rengetegen megbánták hogy felvették az oltásokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!