Háziorvos tart magánál nyugtató injekciót, egyáltalán kiírhat ilyet?
Milyen nyugtató injekcióra gondolsz? Sima seduxen pl. van nála.
De nem szurkál indokolatlanul. Remélem...
Végülis anonim leírhatom. Pár éve 20 éves felnőttként (azóta sem jártam nála), lementem a háziorvoshoz, hogy hetek óta fáj a vesém, hányok, rosszul vagyok, hazaküldtek az iskolából...
Pár napra rá anyám lement hozzá és vele meg közölte, hogy nincsen semmi bajaom, csak megnyugtatni akart és kezébe nyomott egy nyugtató injekciót, hogy nyomja belém, amit meg is tett. Seduxen, csak nem tudtam, hogy kitől jutott hozzá, mert többen azt mondták, csak pszichiáter írhatja ki.
Ezzel több probléma is van:
- akut veseelégtelenségem volt, ez a szer a halálomat okozhatta volna
-nem küldött sem vérvételre, sem vizelet vagy bármilyen vizsgálatra
- nem szerepel a szer a kiírt gyógyszereim között
-illegális
- anyámnak (kontrollmániás őrült, akkor is azt beszélte be nekem, hogy semmi bajom, csak lógni akarok, utánam ment tudtom nélkül az orvoshoz, az nem érdekelte, hogy rosszul van a lánya, meg az egyetemi tanár hozta haza és meghagyta menjek orvoshoz, ne merjek másnap menni) és bárkinek mi jogon adott ki egészségügyi adatot
- még csak nem is ő adta be nekem, nem is beszélt velem, hanem nekiadta egy őrültnek, aki nekem támadott és belém nyomta, ez is bűncselekmény, anyám nem is orvos, egészségügyi dolgozó
Ezek után mit mondjak, évek óta nem jártam nála, ilyet elképzelni nem lehet.... Évek óta azon gondolkodom, kitől tudta beszerezni, de ennél járt..
Akkor hogyan fért hozzá? Vagy tőle, vagy mástól... Ennél járt utánam, engem nem engedett vissza, bezavart egyetemre, meg őt nem érdekli, hogy felnőtt, azért ment, hogy nyugtatót irat nekem, meg hazudozott rólam, hogy bántam és verem őt, meg "kiabál velem".
Magának kiíratott Xanaxot is kevert már az italomba porrá zúzva...
Ez érdekelt engem egyedül, hogy van-e ilyenje, mert nekem azt mondták, mástól szerezhette be, mert nincsen.
Megtörtént eset, ezért nem megyek többet hozzá, mert nem bízom meg benne, bizonyítni nem tudom, mert a kiírt gyógyszereim között nincsen.
Ilyen nincs! Nem képzeled, hogy az orvos börtönbe juttatja és a szakmájától eltiltatja magát! Én nem tudom, hogy mi történt, de hogy így nem történt, az biztos. Már az se, hogy az orvos ilyen szintű rosszulléttel nem küld tovább. Ráadásul napokkal később, ez totálisan értelmetlen. Úgy mégis mely részedbe nyomta az anyád az injekciót és te hogyhogy nem törted el a karját ezenközben? Ha belém valaki belémnyomna valamit, hát az nem menne el onnan épen. És te továbbra is ott laksz anyáddal?
Vagy álmodtad, vagy szer hatása alatt voltál, vagy pszichiátriai beteg vagy, vagy Andersen. Ennyi a választék.
Pedig igaz!
"Nem képzeled, hogy az orvos börtönbe juttatja és a szakmájától eltiltatja magát!"
Ezt kellett volna, hogyan bizonyítom be? Nyilván ő is meg a bolond is hazudik, nincsen kiírva a nevemre, hangfelvétel semmi nem volt. Engem jelentettek volna fel rágalmazásért. Hogy bizonyítom be, hogy tőle volt? Engem csak az érdekelt, van-e ilyen szere...
"Úgy mégis mely részedbe nyomta az anyád az injekciót és te hogyhogy nem törted el a karját ezenközben?"
Nyakamba nyomta, hátulról támadott...
Pedig amúgy megtörtént, nem vagyok semmilyen szer alatt, nem fogyasztottam "szert", nem kell elhin ni, van ilyen.
Ahogy a rendőrt sem tudtam volna bizonyítani, megoldották maguk, mert az osztályvezető látta és figyelmeztette, még anyám volt kiakadva, hogy "mekkora szemetek", azzal is hiába mentem volna oda.
Az a szomorú, hogy igen, valaki egy ilyen bolond, kontrollmániás elmebeteg miatt az állását kockáztatja...
Az a szomorú, hogy téged még nem vágtak ki erről az oldaltól végleg.
Ugyanazt az elmebeteg sztoridat fújod már évek óta..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!