Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Háziorvos tart magánál nyugtat...

Háziorvos tart magánál nyugtató injekciót, egyáltalán kiírhat ilyet?

Figyelt kérdés
Elméleti a kérdés, nem akarom részletezni miért, hallottam egy pletykát, az érdekel, van-e neki ilyenje.
tegnap 21:17
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Én csak azt tudom, hogy nem megyek többet ilyen orvoshoz.

"Már az se, hogy az orvos ilyen szintű rosszulléttel nem küld tovább"

Nem küldött, hétfőn voltam, azt mondta menjek vissza csütörtökön, ha fent áll, továbbküld... De csütörtökökön nem mehettem vissza, mert bezavart iskolába, ő ment helyettem... Én is ezen voltam kiakadva, hogy az sem tűnt fel neki, hogy itt volt hétfőn, ennyire rosszul volt, nem jött vissza, hanem az anyja érkezett, ráadásul ilyen szöveggel...

tegnap 22:52
 12/18 A kérdező kommentje:

"Az a szomorú, hogy téged még nem vágtak ki erről az oldaltól végleg.

Ugyanazt az elmebeteg sztoridat fújod már évek óta.."

Milyen sztorimat? Most kérdezek erről először, ráadásul ide sem akartam kiírni.

Az meg még szomorúbb, hogy valakit bántalmaz anyja és mocskot kap, meg az internetes zaklatás nem menő, még anonim módon sem. Rothadék!

tegnap 22:54
 13/18 anonim ***** válasza:
83%

Nem adott - nem adhatott!! - anyád kezébe ilyen injekciót.

És honnan tudod, hogy Seduxen, ha a nyakadba döfte? Röptiben elolvastad a fecskendő feliratán? :-D

tegnap 22:56
 14/18 anonim ***** válasza:
Oké, a rothadék szó miatt jelentelek.
tegnap 22:57
 15/18 anonim ***** válasza:
83%
Ne válaszoljatok neki, fölösleges. Biztosan ellopta a diliházban a wifi-kódot.
tegnap 22:59
 16/18 anonim ***** válasza:
És most hol laksz, kérdező! Mert hogy valaki belémdöf egy injekciót és én továbbra is nála lakom, az nem épp életszerű.
 17/18 A kérdező kommentje:

Remélem akkor olvassák is, amit írtál! Internetes zaklatást kimeríti.

Másrészt engem csak az érdekelt, van-e neki ilyenje, ezt megkaptam, a többi nem érdekel, nem is akartam kiírni.

18/18 anonim ***** válasza:
84%
A nyakadba (ha hátulról adta be, akkor a tarkódba) kapott Seduxrentől meghaltál volna. Látogass meg egy pszichológust, téveszméid vannak.
tegnap 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!