Végbélsipolyom van amit mindenképpen meg kell majd műtetnem. Budapesten akit már valamelyik kórházban műtöttek ezzel leírná a tapasztalatait, véleményeit?
Hamar kaptál időpontot akkor szerencsére. Sok sikert kívánok neked és gyors gyógyulást!!😊
Én még mindig kötözve vagyok ilyen vékonyabb sebragasztóval. 1 hete kicsit ( nagyon ) megijedtem, mivel a semmiből a genny mellett előjött újra ilyen véres dolog is ami eléggé sok volt, így a semmiből… Viszont azóta kezeljük hiperollal is a lyuk körül, ami úgy néz ki hogy segített 🙏🏻 úgyhogy lekopogom, ma este már semmi se volt a kis tapaszon, úgyhogy reménykedem, hogy jövőhéten már jó lesz. A lyuk körül még mindig ilyen lilás a bőröm, illetve érzékeny maga a lyuknál meg a környékén is még, de közel 6 hét szenvedés után már csak kibírható ez a pár + nap😅.
Viszont majd ha túl leszel rajta és már olyan állapotba leszel, hogy eszedbe jut ez az oldal, mindenképpen írj ide. Nekem biztosan nagy segítség lenne és szerintem még másoknak is. 😅
Mielőbbi gyógyulást kívánok!!
31# köszönöm szépen 😊feltétlen írok 😊amint olyan állapotban leszek nem felejtem el.
Ez jó hír ,hogy a hiperol segített ,midenesetre ha rosszabbodik nézesd meg.nekem is hol véres volt ,hol gennyedző,hol savós,vagy brutál viszketés van hogy semmi sem . Jobbulást kívánok én is 😊
Én már 2021 óta szenvedek vele
Először talyog 3x feltárás.
Nem gyógyul.Kialakult a sipoly felületes zaroizom alatti.
Helyi érzéstelenítés feltárás.
Nem gyógyult.
Újra metszés nem gyógyult.
Most megyek vissza újra rohadtul unalmas már.
A sipoly sokféle lehet .
De az biztos , hogy nagyon nehéz megszabadulni tőle
#37 És amikor felvágták többször is az adott helyet, egyáltalán nem is forrt be utána idővel?
Nekem vágás után 4-4,5hét múlva be forrt a lyuk, viszont azóta is azért érzékeny néha ott. Bár nem tudom mennyire lehet összefüggésben az ülő felülettel, nekem ott is érzékeny. ( gondolom belül arra is terjed a genny, max külsőleg nem látjuk ugye ) Igaz nekem 1,5 hónapja volt a vágás, szóval gondolom mire helyre jön belül is maga a bőrbe minden nem kis idő. + Maga a seb körül is még mindig lilás..
Szóval részben ezért is kérdezem, hogy neked a vágások után, mindig be forrt a helye? Tudom minden embernek más, de azért mégis jó tudni, hogy mivan ha..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!