Végbélsipolyom van amit mindenképpen meg kell majd műtetnem. Budapesten akit már valamelyik kórházban műtöttek ezzel leírná a tapasztalatait, véleményeit?
Oo embereim..üdv a klubban?:) énis “most lépek be”
Nekem
Volt egy tályogom ami elfakadt már 2-3hónapja azóta is többször ürül belőle gyennes vizenyős véres “cucc”
Még el nem fakadt iszonyat fájt nehéz volt a séta is..aztán meg..(végbélsipoly)fehér nadrágban voltam amikor elfakadt..vártam a
Vonatot..hát rohadt kellemetlen volt…
Na és utánnnajárva igen ez sipoly..és mélyen húzódik de rohdtul parázok az orvosoktol
3x keserítettek meg (csonttörés és ínszakadással rohdtul rosszul kezeltek) és most ittvan ez..ami szintén számomra is lelkileg megterhelőbb sokkal mint fizikailag és tudom hogy ezt műtenikell de valami eszméletlenűl abban bízok majd elmúlik magátol és nemkell orvoshoz mennem…:/
Namost ha nálam már elfakdt a tályog attol függetlenül fel kell tárni..igaz?és csak majd utánna jöhet a műtét?
Szia ,bocsi rosszul nyomtam rá nem félig volt hasznos a válaszod 😊hanem hasznos volt !
Nos igen valószínű feltárás lesz belőle , de diagnosztizálták már a sipolyt ?!
Én már egy éve szenvedek tőle ,tavaly májusban tártak fel tályoggal ott helyben egyből ,aztán decemberben sem javult elmentem ,hogy mindig váladèkozik nem találtak járatot legyintettek ,hogy majd elmúlik de háziorvosom egy tündéri ember így ő általa elkerültem máshová ahol mondták ez így nincs jól azt valami okozza na ott elküldteK MR vizsgálatra és kimutatta ,hogy van egy aktîv sipoly járatom és kis bőr alatti tályoggal kombinálva 😮 hát nem tudok mi vár rám szerdán de szorongok ,félek ,parázok! Nem vagyok orvos de ha nem látott mèg doki keress egyet mert azért ez nem játék ! Azért kerestem én is fórumokat ,hogy ha most akad valaki aki nem régiben esett át ilyenen esetleg várakozó fázisban van műtèt előtt ,egy kis lelki erősítést tudjunk adni egymásnak! 😊🥲
Köszi bro. ✋✋✋
És nem doki nemlátott a “fóbiám”miatt..,de tudom hogy elkell mennem csak ugye az a tipikus
“Uff egy picit jobbanleszek megyek a dokihoz..aztán jólvagyok és ehh nincs is szükség a dokira” +a félelem hogy csak mégnagyobb bajt okoznak nekem…megint.
Hát én teljesen átérzem és veletekvagyok! ✌️✌️✌️
Kitartást és hát osszátok meg légyszi hogy hogyan zajlott..
És mielőbbi gyógyulást srácok/lányok
Reméllem sikeres lesz a műtét és soha a büdös q. Életbe nem jelenik meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!