Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ez tényleg ennyire elítélendő...

Ez tényleg ennyire elítélendő dolog?

Figyelt kérdés
Nem oltatom be magam, mert nincs szükségem rá, értelmetlennek tartom. Egyre több embernek ez nem tetszik, mert hogy veszélyeztetem az embereket. Tényleg én vagyok a rossz? Aki fél oltasson, aki nem azt hagyják békén, előbbiek úgyse lesznek rosszul, ezért van oltás. Nincs jogom eldonteni mit akarok?

2021. ápr. 3. 23:15
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
 141/205 anonim ***** válasza:
34%
139. Elég szomorú, hogy a Covidhiszti miatt ellátáshiány van, s egy időben megfogható betegség a hónapok elteltével agresszívvá válik, fogékonnyá téve őt egy Covidra, vagy egy influenzára, ami rá is teheti az i-re a pontot. Ez a szomorú valóság, a vírus önmagában nem halálos.
2021. ápr. 5. 02:28
 142/205 anonim ***** válasza:
33%
#140: Bár így lenne. A 130-136-ban leírtam, miért nem így van. Ennél érthetőbben sajnos nem tudom elmagyarázni. Mindegy, feladom.
2021. ápr. 5. 02:36
 143/205 whiteno ***** válasza:
74%

Más miatt nem fogom oltani magam

-Mert az egy gyenge rávevési módszer.Így is védelek titeket ha én nem vagyok beteg.Még ha megbetegszek alapból is otthon maradnék,ki akar betegen dolgozni? :D

Ha beoltnánk 7milliárd embert 8milliárdból akiknek van immunrendszerük,mivan ha kiderül hoppá ez a vakcina eléggé sok gondot okoz.1milliárd súlyos beteg mellé mostmár lehet hozzájöhet 3-5milliárd ember akkor meg hol tartunk?Rosszabbá tettük a helyzetet.És ennek a megtörténésével játszadozunk.Sőt lehet 500milla meg is halna,lehet még keveset is mondok.

2021. ápr. 5. 02:39
 144/205 whiteno ***** válasza:
70%
+ ha még nem kaptam el a vírust,nincs antitest bennem mitől félsz? nincs bennem nemde?hisz beteg lennék.
2021. ápr. 5. 02:41
 145/205 anonim ***** válasza:
63%
144. sokan újdonságnak tekintik, hogy tünetmentesen is fertőz egy vírus. Egy tünetmentes influenzás is fertőz.
2021. ápr. 5. 02:49
 146/205 anonim ***** válasza:
100%
De amúgy egyetértek :)
2021. ápr. 5. 02:50
 147/205 anonim ***** válasza:
61%

#143: "Ha beoltnánk 7milliárd embert 8milliárdból akiknek van immunrendszerük,mivan ha kiderül hoppá ez a vakcina eléggé sok gondot okoz.1milliárd súlyos beteg mellé mostmár lehet hozzájöhet 3-5milliárd ember akkor meg hol tartunk?Rosszabbá tettük a helyzetet.És ennek a megtörténésével játszadozunk.Sőt lehet 500milla meg is halna,lehet még keveset is mondok."

- Teljesen irracionális attól félni, hogy a vakcina eléggé sok gondot okoz. Sztenderd alapanyagok vannak benne. Mintha megjelenne egy új, kolbászos ízesítésű fánk, és azon paráznál, hogy ha ezt az egész világon 7 milliárd ember enné, akkor talán meghalna belőle 500 milla, talán még keveset is mondasz. Ugyan hogyan okozna gondot? A most piacon levő vakcinákban olyan anyagok vannak, amikkel amúgy is találkozik a szervezeted.

[Egyébként nem akarok nyelvtannáci lenni, csak egy kis megjegyzés, mivel már sokat kommenteltél, és a jelen formában kicsit zavaró olvasni a hozzászólásaidat: a magyar helyesírás szabályai szerint a pont, a vessző, a gondolatjel után szóközt teszünk. Zavaró, hogy neked minden új mondatod összefolyik az előzőt lezáró ponttal.]

2021. ápr. 5. 08:06
 148/205 anonim ***** válasza:
39%
#128: A KRESZ sem létezett mindig. Azt is kidolgozták, majd kötelezővé tették.
2021. ápr. 5. 08:33
 149/205 anonim ***** válasza:
23%
Én léptem, az értelmi fogyatékos konteós gyökereket mint ez a whiteno (mert akárki akármit mond, szövégértése nincs) akik akkora képtelenségeket állítanak, hogy csak nézek (persze teszi mindezt tényként közölve, források nélkül xD), őket meghagyom másnak
2021. ápr. 5. 08:48
 150/205 anonim ***** válasza:
66%

Ennél csak az jobb hogy ne szülj gyereket mert magas a szén-dioxid kibocsájtása, gondolj az afrikaiakra, indiaiakra, ők szülnek eleget helyetted is, te tartóztasd meg magad. És ezt komolyan gondolják.

Aki annyira fél az oltasson vagy maradjon otthon a nyugdíjas, miért is nem maradhat otthon???

Nem rendelkeznek más testével, ezt tessék tudomásul venni.

2021. ápr. 5. 09:00
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!