Ez tényleg ennyire elítélendő dolog?
Figyelt kérdés
Nem oltatom be magam, mert nincs szükségem rá, értelmetlennek tartom. Egyre több embernek ez nem tetszik, mert hogy veszélyeztetem az embereket. Tényleg én vagyok a rossz? Aki fél oltasson, aki nem azt hagyják békén, előbbiek úgyse lesznek rosszul, ezért van oltás. Nincs jogom eldonteni mit akarok?2021. ápr. 3. 23:15
201/205 anonim válasza:
198. Nagyon érdekli, hát persze. Ha annyira érdekelné, akkor adományozna abból a 130 000 000 000 dollár vagyonából, sok éhezőnek jutna élelem. Nagyon naiv vagy, véletlenül se zavarjon, hogy laborban fejlesztették ki ezt a “járványt”. Bár a meteorológia nem tudom hogy jön ide, szemben a Bili gyerek pusztító cselekedeteivel, de szerencsére nem vitte “sikerre” az elképzeléseit.
202/205 anonim válasza:
Tegyük már tisztába a szart, USA-ba egy cég tényleg tett bele bizonyos technológiát, de nem engedélyezték, pedig menő neve volt :/
203/205 anonim válasza:
201: Éppenséggel adományozik
Ez a laboros teória meg csak teória
204/205 anonim válasza:
Még azt is érdemes lenne Billnél tisztába tenni, hogy nem egy ember van aki az ateista és az autista közt nem tudja mi a különbség.
205/205 anonim válasza:
Kérdező jogod van eldönteni mit akarsz.
Én is befogom magam oltatni de csak 2023 után ugyanis addig még kísérleti fázisban van.Ha milliókat kell érte fizetni akkor is de most még Nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!