Ez tényleg ennyire elítélendő dolog?
Figyelt kérdés
Nem oltatom be magam, mert nincs szükségem rá, értelmetlennek tartom. Egyre több embernek ez nem tetszik, mert hogy veszélyeztetem az embereket. Tényleg én vagyok a rossz? Aki fél oltasson, aki nem azt hagyják békén, előbbiek úgyse lesznek rosszul, ezért van oltás. Nincs jogom eldonteni mit akarok?2021. ápr. 3. 23:15
181/205 whiteno válasza:
Igen, csak a te nézeteddel diktatúra felé fogunk haladni és ez nektek nem baj. Megértem én ezt is, valakinek az se gond.
182/205 anonim válasza:
181: A te nézeteiddel meg az őskorba tartanánk visszafele
183/205 anonim válasza:
Én se oltatom be magan, de elfogadom ha valaki beoltatja magát nem értem ez fordítva miért nem működik így? Undorító dolognak tartom ez mindenkinek a saját döntése 🤷♀️
Én pl azért nem mert még szeretnék gyereket, aki beoltatja magát már lehet van neki 3 is ne akarja már elvenni tőlem ezt az örömöt csak azért mert ezzel veszelyeztetek mást az ő szemében (szerintem amúgy akibe bele oltják a vírust nagyobb veszélyt jelent mint akibe nem ((ismerek olyat akit beoltottak rá egy hétre mindenkinek pozitív tesztje lett akivel találkozott vajon mitől?)) ) van olyan ismerősöm aki azt mondta ő nem oltat inkább adják olyannak akinek gyenge az immunrendszere, mégis minden bele áll és lehet pont az ő oltását kapta.
184/205 anonim válasza:
183. Én támogatnék egy oltásmentes no go zónát, külön mozival, iskolával, étteremmel, aztán békén hagynának minket ezek a nagy, képmutató oltáshívők, komolyan, rosszabbak, mint a vallásos hittérítők. Vallási csoportok is elkülönülhetnek, akkor mi is. Amúgy nyugodtan kirekeszthetnek a társadalomból, az ilyen emberek egy percig se hiányoznának. De akkor se a TB-t, se az eü biztosításokat se fogom fizetni. 🤷♂️
185/205 anonim válasza:
184 Na igen, ahogy a katolikus vallású elfogadja a reformátust és fordítva ugyan úgy kellene lennie ennek is, hiszen ugyan az egyik ebbe hisz és így gondolja a másik abba és úgy gondolja 🤷♀️
186/205 whiteno válasza:
Legalább szabadok lennénk, nem értem miért őskorba kötnénk ki ha nem engedelmeskednénk a kormányoknak, csak eltávoltanánk a parazitákat.:)
187/205 anonim válasza:
187. Te meg egy tudományos Szándokán vagy. xD
189/205 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=gx9iwW2A-Z8&t=1153s Nagyon jól összefoglalja, a no go zónás témát.
190/205 anonim válasza:
Sokan panaszkodnak hogy még nem jutottak oltáshoz, én sem akarom beadatni magamnak, úgy vagyok vele, hogy elsősorban azok oltassák be magukat akik akarják. Az meg abszurd lenne hogy én miért nem oltatom magam, miattam van vírus, mikor még azok sem jutottak vakcinához akik szeretnék is. Ezen felül betartok minden korlátozást, jó most kimegyek sétálni nyilván nem maszkba teszem, mivel így is kiköpöm a tüdőm mire a hegytetőre érek, meg nincs is mellettem ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!