Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ez tényleg ennyire elítélendő...

Ez tényleg ennyire elítélendő dolog?

Figyelt kérdés
Nem oltatom be magam, mert nincs szükségem rá, értelmetlennek tartom. Egyre több embernek ez nem tetszik, mert hogy veszélyeztetem az embereket. Tényleg én vagyok a rossz? Aki fél oltasson, aki nem azt hagyják békén, előbbiek úgyse lesznek rosszul, ezért van oltás. Nincs jogom eldonteni mit akarok?

2021. ápr. 3. 23:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/205 A kérdező kommentje:
Azt mondják én miattam fognak meghalni az idősek, meg hogy terrorista vagyok XDD
2021. ápr. 3. 23:20
 2/205 anonim ***** válasza:
42%

Ez már sokszor ki lett vesézve. Vannak, akik nem olthatók. De nem maradhatnak otthon. Őket a nyájimmunitás védi. Ahhoz meg kell egy bizonyos mértékű átoltottság. És addig nyitni sem lehet.

Ez társadalmi felelősség. Aki önnön akaratából nem oktat, az nem csak az emberéletekért, de az egészségügy és a gazdaság összeomlásáért is felelős.

2021. ápr. 3. 23:25
 3/205 anonim ***** válasza:
37%

*nem oltat

Autokorrekt

2021. ápr. 3. 23:25
 4/205 anonim ***** válasza:
62%
Hát persze, kettes. Aki nem oltat egy kísérleti vakcinával, az nem csak az emberéletekért, de az egészségügy és a gazdaság összeomlásáért is felelős. Tehát azok, akik nem vesznek részt a globális emberkísérletben, ők zárták be az üzleteket, ők rendeltek el kijárási tilalmat, és ők kényszerítették ránk a maszkot már közterületen is. Még véletlenül sem a bábkormányokat dróton rángató (háttér)hatalom, hanem az oltatlanok. Mi vagyunk a felelősök, akiknek erős az immunrendszerük, és jobban bíznak benne, mint a teszteletlen vakcinákban, melyek módosíthatják a génállományunkat. Ne hagyd magad, kérdező, ez egy pszichológiai háború is, ellenünk, emberiség ellen.
2021. ápr. 4. 02:08
 5/205 anonim ***** válasza:
63%

Egyáltalán nem elítélendő, csak tudod sok az alacsony intelligenciával rendelkező akiket simán belehet etetni bármivel,régen az ilyen embereket csődítették össze pl. 1-1 faca boszorkány égetésre. Ezen emberek nagy része aki habzó szájjal ismételgeti a hülyeségét miszerint az oltás és orbán az istenük, ha azt mondanák nekik hogy a ciánkapszula a megoldás pl a daganatok megelőzésére, mutatnának nekik 1-2 hű de faca statisztikát, és valami elismert de kőkeményen lefizetett onkológus is elmondaná a TV-ben hogy a cián az csodagyógyszer, egyből betolna két kapszulát....

Ezeket az embereket nem szabad komolyan venni, ignoráld őket.

2021. ápr. 4. 02:17
 6/205 anonim ***** válasza:
83%
Mert ennyire síkhülyék. Az emberek többsége igazi tömegállat. Az oltás ara jó, hogy ha utána elkapod a kovidot, akkor nem, vagy csak nagyon enyhe tüneteket fog produkálni, de attól még ugyanúgy fertőzhetsz.
2021. ápr. 4. 08:15
 7/205 anonim ***** válasza:
82%
Van jogod eldönteni mit akarsz. Ahogy másoknak is megvan a joga, hogy elmondja, mit gondol a hozzáállásodról.
2021. ápr. 4. 08:17
 8/205 anonim ***** válasza:
74%
4,5,6 egyet értünk👍👍
2021. ápr. 4. 09:58
 9/205 anonim ***** válasza:
63%
5: véletlenül se zavarjon, hogy az aluliskolázottak és az alacsony iq-val rendelkezők körében magasabb az oltás elutasítottsága xD
2021. ápr. 4. 10:01
 10/205 anonim ***** válasza:
64%
4: Nem módosítják a vakcinák a génállományt, kedves konteós
2021. ápr. 4. 10:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!