Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ez tényleg ennyire elítélendő...

Ez tényleg ennyire elítélendő dolog?

Figyelt kérdés
Nem oltatom be magam, mert nincs szükségem rá, értelmetlennek tartom. Egyre több embernek ez nem tetszik, mert hogy veszélyeztetem az embereket. Tényleg én vagyok a rossz? Aki fél oltasson, aki nem azt hagyják békén, előbbiek úgyse lesznek rosszul, ezért van oltás. Nincs jogom eldonteni mit akarok?

2021. ápr. 3. 23:15
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/205 anonim ***** válasza:
22%

80: a te fejedben vannak bajok rendesen...

"És hamis pozitivakat is odateszik szóval elég sokat áttehetnek oda"

A PCR teszt 95%-os pontosságú, szóval olyan marha sok hamis pozitív nincs.

"ami csak annyit mond benned van a vírus.Megfertőzve nem kell lenned"

Ha benned van a vírus, akkor meg vagy fertőzve.

"És ha még meg is hal tegyük fel szivrohamba covid lesz a halál oka,üdv a covid cirkuszba."

Újabb konteó, bravó xD ez nem így működik

2021. ápr. 4. 21:45
 82/205 whiteno ***** válasza:
100%
operativ törzs mégis ezt mondja, [link]
2021. ápr. 4. 21:47
 83/205 whiteno ***** válasza:
87%
konteó akkor cecilila haverod is hazudik?
2021. ápr. 4. 21:48
 84/205 whiteno ***** válasza:
87%
Még mindig,ha sok pozitivat akarnak a korházakban csak felnyomják a cycle számot ezt tudják befolyásolni.Hülye kijelentés,hogy 95% mindig mert ez nem igaz,minden a cikluszámtól függ.
2021. ápr. 4. 21:51
 85/205 anonim ***** válasza:
0%
#83: Igen, hazudik. Ha valaki tavaly tavasszal koronavírusos volt, aztán meggyógyult, két hete pedig meghalt autóbalesetben, azt nem számítják covid-halottnak.
2021. ápr. 4. 21:54
 86/205 whiteno ***** válasza:
82%
Te ezt honnan tudod?Egy kicsit nagy példa amit mondasz,de eltudom képzelni még ha aznap vagy 1-2hetes teszteredményre is rámondják a halál okát.1évig visszamondani rá,hogy covid halál kicsit durva lenne azért de kitudja lehet az is igaz XDDD
2021. ápr. 4. 21:56
 87/205 anonim ***** válasza:
64%
Igen, Müller "erre nincs jobb szövegünk" Cecília vagy hazudik, hogy palástolja a világ 2. legrosszabb halálozási adatait, vagy csak szokás szerint összevissza beszél és teljesen mást akart mondani.
2021. ápr. 4. 21:57
 88/205 anonim ***** válasza:
100%
#85 akkor kinek lehet hinni?
2021. ápr. 4. 21:57
 89/205 anonim ***** válasza:
13%

"Te ezt honnan tudod?"

Mert kórházba dolgozó rokontól TUDOM, hogy mi a gyakorlat, és nem az, amit Cecília hazudik.

2021. ápr. 4. 21:58
 90/205 anonim ***** válasza:
56%
#84: Már egyszer leírtam neked, https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__betegsegek__1105683.. #23-ban, hogy a magas ciklusszám sem tud olyat kimutatni, ami nincs ott. Tehát akiben bármekkora ciklusszám mellett kimutatják a SARS-CoV-2 koronavírust, az meg van fertőzve SARS-CoV-2 koronavírussal. Akkor is elmondtam, megismétlem, ez nem azt jelenti, hogy feltétlenül beteg lesz, mert ha kevés benne a vírus partikula, akkor egyetlen tünetet sem fog produkálni. De az, hogy valakiben ne lenne ott a vírus, a teszt pedig kimutatja, mert magas a ciklusszám, szamárság.
2021. ápr. 4. 21:59
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!