Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ez tényleg ennyire elítélendő...

Ez tényleg ennyire elítélendő dolog?

Figyelt kérdés
Nem oltatom be magam, mert nincs szükségem rá, értelmetlennek tartom. Egyre több embernek ez nem tetszik, mert hogy veszélyeztetem az embereket. Tényleg én vagyok a rossz? Aki fél oltasson, aki nem azt hagyják békén, előbbiek úgyse lesznek rosszul, ezért van oltás. Nincs jogom eldonteni mit akarok?

2021. ápr. 3. 23:15
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/205 anonim ***** válasza:
80%

68-asnak írtam amit írtam

#70-es voltam

Ja és 69-es ha ez így volt akkor jó durva mit ne mondjak.Nekem se kell a vak-cina és nem a "konteók" miatt mert nem olvasok és hallgatok ilyen dolgokat és a propaganda forrásokat sem nézem vagy olvasom mert nem érdekel a sok blablabla

2021. ápr. 4. 21:21
 72/205 whiteno ***** válasza:
72%
mi az a meresz?xDD
2021. ápr. 4. 21:22
 73/205 A kérdező kommentje:
Lélegeztetőgép megint csak egy buta dolog, mert ti a járvány apró áldozatait mondjátok. Akik elkapják egy nagyon nagy rész tünetmentes, akik rosszul is vannak annak is csak egy nagyon kis rétege kerül lélegeztetőre és hal meg. Láttam pár elő adást facebookon, kovid osztályosok csinálták, nem haldokoltak, egy beteg sem volt halálközeli állapotba. 67-es, ha forrást szeretnél nézz rá az M1 csatornájára, ma mondták el, persze a köztévé is hazudik, ez is csak egy összeesküvés. A matekos dolgot pedig próbáld meg újra számolni, nem baj ha nem megy, akkor szólj és segítek hogy mi a gáz vele amit mondtál.
2021. ápr. 4. 21:22
 74/205 anonim ***** válasza:
87%

Meresz azt jelenti meghalt

71-es voltam

2021. ápr. 4. 21:25
 75/205 whiteno ***** válasza:
73%
más szakosztályokról kellett orvosokat átvezényelni, hogy el bírják látni a betegeket.Mindenkit covid osztályra tesznek muszáj akkor onnan átmenni az orvosoknak is nem?XDD
2021. ápr. 4. 21:25
 76/205 whiteno ***** válasza:
85%
74# oké gondoltam,de na még így nem hallottam :D
2021. ápr. 4. 21:26
 77/205 anonim ***** válasza:
0%

"Mindenkit covid osztályra tesznek muszáj akkor onnan átmenni az orvosoknak is nem?"

Azt teszik covid-osztályra, aki covid-os.

2021. ápr. 4. 21:30
 78/205 anonim ***** válasza:
32%

#64: Soha senki nem mondta, hogy egy covid-osztályon mindenki halálos beteg lenne. Van ott egy csomó beteg ember, a többségük lábadozik, néhány nap vagy hét kezelés után hazamehet. Egy kisebb részük állapota romlik, és egy idő után intenzíves ellátást, tipikusan lélegeztetőgépet igényelnek. Őket átviszik a covid-intenzívre [* vagy nem, lejjebb]. Aztán az intenzíven jobbra fordul az állapotuk, akkor vissza a sima covidra, lábadozás, mehet haza, vagy még rosszabbul lesznek, és egy idő után meghalnak.

[* Vannak olyan betegek, akiknek az állapota miatt kellene a covid-intenzív, de az intenzív osztály fel se veszi őket, annyira tele van. Ezek a sima covid-osztályon néhány nap alatt meghalnak. Magyarországon annyira tele vannak a covid-intenzívek, hogy idős embereket egyáltalán nem vesznek fel, mert kell a hely a fiatalabbaknak (nekik nagyobb esélyük van a lélegeztetőgéppel a túlélésre). A helyzet drámai, nagyon sok a halott.]

Továbbra sem állította senki, hogy a covid-osztályon mindenki halálos beteg lenne, ezt te találtad ki, hogy nevetségessé tedd azokat, akik a járvány súlyossága mellett érvelnek. De rengeteg az ellátandó beteg, a magyar egészségügy fele covid-osztályokra van átvezényelve. Csúsznak a halasztható műtétek, a szűrővizsgálatok, csomó diagnosztika. Egészen elképesztő, hogy emberek annyira burokban élnek, hogy se egy covid-osztályon dolgozó orvos, se egy covid-osztályon dolgozó ápoló, aki elmondaná nekik, hogy a helyzet iszonytató.

Elképzelem, ahogyan a második világháborúban emberek otthon arról elmélkedtek, hogy: "Ez az egész háború kitaláció, hogy a politikusok félelemben tartsanak minket. Én még egy katonát se láttam. Aszongyák a szomszéd falun vonult át az orosz, kifosztottak pár házat, de ha így lenne, akkor erre miért nem fosztogattak. Meg a falu végén a Jóska pajtája összedőlt, aszongyák, kézigránát, de szerintem csak túl nagyot fingott. Hogy kerülne ide kézigránát, amikor háború sincs."

2021. ápr. 4. 21:30
 79/205 anonim ***** válasza:
15%
73: Tipikus nesze semmi fogd meg jól válasz xD forrásod nincs, megcáfolni meg nem tudod, amit írtam
2021. ápr. 4. 21:31
 80/205 whiteno ***** válasza:
69%
De minden beteget letesztelnek aki bekerül a korházba.És hamis pozitivakat is odateszik szóval elég sokat áttehetnek oda hülye tesztel ami csak annyit mond benned van a vírus.Megfertőzve nem kell lenned..És ha még meg is hal tegyük fel szivrohamba covid lesz a halál oka,üdv a covid cirkuszba.
2021. ápr. 4. 21:39
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!