Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ez tényleg ennyire elítélendő...

Ez tényleg ennyire elítélendő dolog?

Figyelt kérdés
Nem oltatom be magam, mert nincs szükségem rá, értelmetlennek tartom. Egyre több embernek ez nem tetszik, mert hogy veszélyeztetem az embereket. Tényleg én vagyok a rossz? Aki fél oltasson, aki nem azt hagyják békén, előbbiek úgyse lesznek rosszul, ezért van oltás. Nincs jogom eldonteni mit akarok?

2021. ápr. 3. 23:15
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/205 A kérdező kommentje:
Tehát senki ne jöjjön a kovid osztállyal. Már a második hullámban tele voltak elvileg, mikor negyed ennyi fertőzött volt. Mostani állás szerint már nemhogy tele, folyosókon fekudnenek az emberek.
2021. ápr. 4. 20:48
 62/205 anonim ***** válasza:
67%
Ki tudja?Lehet tényleg a folyosókon fekszenek hisz tönkre lett téve az egészségügy úgy rendesen és módszeresen és hát az oltások hatékonysága is megkérdőjelezhető sok esetben és még lehetne sorolni a problémákat
2021. ápr. 4. 20:55
 63/205 anonim ***** válasza:
32%

59: Nem bmeg, az a fasság a konteó, amit te hangoztatsz, hogy "belenyúlnak a génállományodba".

"Módositást mégis végrehajtanak a testbe"

:OOOOOOOOOO

You don't say bro.... MINDEN amit megeszel, módosítást hajt végre a szervezetedben, barátom xD

Mondom, járd ki a sulit (nem lehetsz több 12 évesnél), aztán gyere vissza.

2021. ápr. 4. 20:59
 64/205 A kérdező kommentje:
Menjenek és nézzék meg az emberek. A baj az, hogy a média kialakitott egy olyan képet az emberekben, miszerint mindenki halálos beteg aki kovid osztályon van. Hazugság!
2021. ápr. 4. 20:59
 65/205 anonim ***** válasza:
38%

#61: Ezt a kérdést láttad? Javaslom... :(

https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egeszsegugyi-ellata..

De nyugodtan írd meg a kérdező el, hogy ez nem igaz, csak médiahiszti...

2021. ápr. 4. 21:01
 66/205 whiteno ***** válasza:
71%
nekem mind1 igazából te oltatod be magad,neked kellene tudnod xd
2021. ápr. 4. 21:01
 67/205 anonim ***** válasza:
12%

"Már a második hullámban tele voltak elvileg, mikor negyed ennyi fertőzött volt."

A második hullám csúcsán kb. 8000 covidos volt a kórházakban, most a harmadikban 12 ezer volt a csúcs. Szóval neked nem megy a matek, a 12 ezer negyede ugyanis 3 ezer.

Egyébként igen, már 8000 kórházi betegnél is katasztrófaközeli állapotok voltak, amikor már más szakosztályokról kellett orvosokat átvezényelni, hogy el bírják látni a betegeket. Szóval elképzelheted, hogy milyen lehet most amikor még ennél is több van...

"Olyan rosszul vannak ott egyesek, hogy cigarettáznak, és az miatt gyulladt fel az osztály"

Most így hirtelen nem találtam ilyet, megdobnál egy forrással?

"Vannak biztos akik elég rosszul vannak, de kb 90% tuleli, ha nem több"

Bár így lenne... A lélegeztetőn lévőknek több mint 80%-a meghal, így jön ki az, hogy az összes kórházban lévő 90%-a túléli. És akkor ebben még nincsenek benne azok, akiket már lélegeztetőre se tesznek, mert nem jut nekik hely.

2021. ápr. 4. 21:10
 68/205 anonim ***** válasza:
27%

"A baj az, hogy a média kialakitott egy olyan képet az emberekben, miszerint mindenki halálos beteg aki kovid osztályon van"

Ilyet senki nem állított.

2021. ápr. 4. 21:11
 69/205 anonim ***** válasza:
82%
Én se kérem az oltást, anyám szomszédja meg egy barátnője felvette, és pár nap múlva meresz. Tudom tudom, biztos volt más alapbetegségük, biztos már fertőzöttek voltak (ja nem, mert negatív teszt után mentek oltásra), senki nem meri kimondani hogy a vakcina mellékhatása volt. Szép estét mindenkinek
2021. ápr. 4. 21:17
 70/205 anonim ***** válasza:
61%
De úgy jön le valahogy mégis és emiatt sokan rettegnek
2021. ápr. 4. 21:17
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!