Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ez tényleg ennyire elítélendő...

Ez tényleg ennyire elítélendő dolog?

Figyelt kérdés
Nem oltatom be magam, mert nincs szükségem rá, értelmetlennek tartom. Egyre több embernek ez nem tetszik, mert hogy veszélyeztetem az embereket. Tényleg én vagyok a rossz? Aki fél oltasson, aki nem azt hagyják békén, előbbiek úgyse lesznek rosszul, ezért van oltás. Nincs jogom eldonteni mit akarok?

2021. ápr. 3. 23:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/205 anonim ***** válasza:
42%
#20: Azt ugye tudod, hogy vannak kötelező gyermekkori oltások? Amiket makkegészséges csecsemőknek, kisgyerekeknek adnak. És ezekről ő maga nem dönthet, apa, anya nem dönthet. Kötelező, mert ez a társadalom érdeke.
2021. ápr. 4. 13:05
 22/205 anonim ***** válasza:
68%
#21 Te meg ugye azt tudod, hogy azok az oltások sem pikk-pakk lettek kifejlesztve? És nem oltattak vele boldog boldogtalant, hanem évekig tesztelték és vizsgálták.
2021. ápr. 4. 13:25
 23/205 anonim ***** válasza:
61%
"Azt ugye tudod, hogy vannak kötelező gyermekkori oltások" ja ,csak átlag 15(!) év mire engedélyezik!
2021. ápr. 4. 13:28
 24/205 anonim ***** válasza:
70%
2021. ápr. 4. 13:36
 25/205 anonim ***** válasza:
71%

#21 te ökör, azokat nem egy év alatt csapták össze amiről azt sem tudják még a "szakértők" sem eldönteni, hogy akkor kinek lehet beadni és kinek nem.

Szívesen.

2021. ápr. 4. 14:13
 26/205 anonim ***** válasza:
25%

#22-#24: Más oltások esetében is lehetne gyorsabban fejleszteni. A több évig tartó fejlesztés egy jelentős része adminisztratív dolgokkal telik, ezeket nyilván nem probléma felgyorsítani. Komolyabb erőforrások ráfordításával a kutatás is felgyorsul. És itt az elég világ erre fókuszált. 2019 decemberében történtek az első megbetegedések, 2020 januárban kezdett rá a világ odafigyelni, márciusban már azonosítva volt a vírus genomja. Azért általában ez nem pont így megy.

Az igaz, hogy most a tesztelési fázisok egymásra csúsznak, de sajnos nincs más választásunk. Amikor egy gyógyszerfejlesztésnél az a tét, hogy az új fájdalomcsillapító százezerből csak négy embernél fog kiütést okozni, míg a korábbi ötnél okozott kiütést, akkor azt nyugodtan lehet egy évtizedig tesztelgetni. Most a tét az, hogy milliók halnak meg, ha évekig nem lép semmit az emberiség.

Az oltások a technika miatt, amivel előállítják őket, nem túl kockázatosak. Tehát oké, a sztenderd hőbörgés az, hogy "mit tudom én, mi van benne", és a sztenderd hőbörgő valóban mit tudja ő, mi van benne. Megjegyzem, a sztenderd hőbörgő pont így van a sajtos pogácsával is.

De a vakcinológus, aki előállította, nagyon is tudja, mi van benne. Sztenderd cuccok vannak benne: inaktivált vírus (ez hasonlóan áll elő, mint ahogyan inaktiválnak egy csomó más vírust is - azok se okoznak beoltva gondot, miért pont ez okozna); adenovírus (itt olyan vírus kerül be, amilyen típusút szintén használtak már korábban); mRNS vakcinánál egy lipidburokba tett mRNS (hát lipid és mRNS is van a szervezetedben dögivel). Tehát igen, bekerül a szervezetedbe valami újdonság, de ez csak úgy újdonság, mint ahogyan sok tejcsoki után először eszel fehér csokit, és nem lesz tőle semmi bajod (mert sztenderd élelmiszer-alapanyagok vannak benne, amikről tudjuk, hogy az emberi szervezet fel tudja dolgozni őket). Nem pedig úgy újdonság, mintha, tudom is én, le kellene nyelned egy ciánnal bevont traktorkereket (olyan még nem járt a szervezetedben, még csak hasonló sem, és valóban okozna gondot).

Továbbá most már azt is látjuk, hogy az eredmények elég jók. Ha a forgalomban levő oltások nem védenének, már tele lennének a hírek olyan covidosokkal, akik az oltás ellenére betegedtek és haltak meg. Ehhez képest csak olyanról hallunk, aki az oltás után közvetlenül fertőződött meg, és lett komoly baja (mielőtt még a védettség ki tudott volna alakulni), vagy lényegesen később fertőződött meg, és akkor csak enyhe tünetei voltak. Tapasztalati úton azt látjuk, hogy az oltás biztonságos és hatékony. A piacvezető Pfizerrel 60%-os átoltottságot elért Izrael már nyit. Az éttermek nyitva, az emberek maszk nélkül ülnek bennük.

2021. ápr. 4. 14:19
 27/205 anonim ***** válasza:
31%
#25: A #26 neked is ment. A másik leökrözése nem a kulturált vitatkozás része.
2021. ápr. 4. 14:21
 28/205 anonim ***** válasza:
55%
Pedig az ilyen ökrök miatt tartunk itt mint te akik még aszisztálnak is a teljes jogfosztáshoz,büdös csicska
2021. ápr. 4. 14:27
 29/205 anonim ***** válasza:
30%
#28: Tudsz érdemben is válaszolni? Amikor én #26-ot írtam, akkor arra a felvetésre reagáltam, ami a #22-#25-ben előkerült. Igen, könnyebb lett volna nekem is csak leökrözni benneteket.
2021. ápr. 4. 14:31
 30/205 anonim ***** válasza:
70%
#29 és az miért van, hogy még az elvileg hozzáértők sem tudják eldönteni, hogy kikek lehet beadni és kikek nem?
2021. ápr. 4. 14:34
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!