Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ez tényleg ennyire elítélendő...

Ez tényleg ennyire elítélendő dolog?

Figyelt kérdés
Nem oltatom be magam, mert nincs szükségem rá, értelmetlennek tartom. Egyre több embernek ez nem tetszik, mert hogy veszélyeztetem az embereket. Tényleg én vagyok a rossz? Aki fél oltasson, aki nem azt hagyják békén, előbbiek úgyse lesznek rosszul, ezért van oltás. Nincs jogom eldonteni mit akarok?

2021. ápr. 3. 23:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/205 anonim ***** válasza:
34%

#40 olyan orvos nincs, aki azt mondja, hogy jobb a vírus, mint az oltás. Vagy ha igen, az inkább sarlatán.

Szakértők pl. Merkely Béla, Rusvai Miklós, Karikó Katalin...

2021. ápr. 4. 16:04
 42/205 anonim ***** válasza:
55%

"Szakértők pl. Merkely Béla"

Ezzel kellett volna kezdened, és akkor nem olvasom tovább. :DDD

Találgatni én is tudok úgy, mint ő.

2021. ápr. 4. 16:10
 43/205 anonim ***** válasza:
27%
#41 és ne forgasd ki a szavaimat, nem írtam olyat, hogy van olyan orvos aki azt mondja, hogy jobb a vírus mint az oltás.
2021. ápr. 4. 16:11
 44/205 A kérdező kommentje:
Egy Debreceni nőnek mindkét nagyszülője megkapta az oltást. Mindkettő kórházba került, egyik sajnos még is halt. Átlaghalálozás Magyarországon 78 év, akik meghalnak kovidba kb. Krónikus beteg ismerősöm kb 300 ectasy tabit vett be élete során úgy hogy szívbeteg. Nem lett baja. Krónikus beteg és krónikus beteg közt is van különbség, a helyzet az, hogy csak a hülye nem látja hogy az egész csak politika, félelem ural titeket, ébredjetek mert gáz lesz hamarosan.
2021. ápr. 4. 17:56
 45/205 anonim ***** válasza:
35%
Lehet menni önkéntesnek a Covid-osztályra, ha azt hiszed, hogy az egész csak politika.
2021. ápr. 4. 18:06
 46/205 anonim ***** válasza:
21%
Talán jobb lett volna, ha 10 évig fejlesztgetik az oltást, eltotojáznak vele, csinálják a sok papírmunkát, közben tömegesen halnak az emberek, és minden le van zárva?
2021. ápr. 4. 18:28
 47/205 anonim ***** válasza:
61%

[link]

Nesze neked szakértők. :D

"A testület azért adott ki új ajánlást, mert felmerült annak a gyanúja, hogy a vakcina a 60 éven aluliak körében vérrögképződést idézhet elő. A míg ez a kérdés nem tisztázódik, Szlovéniának Németországhoz és Hollandiához hasonlóan a 60 éven felüliekre kellene korlátoznia a brit-svéd gyógyszercég vakcináját"

2021. ápr. 4. 18:44
 48/205 anonim ***** válasza:
56%
LOl de hogy jönnek lepontozni az oltásfüggők. :d
2021. ápr. 4. 19:13
 49/205 anonim ***** válasza:
26%

A sok "oltásfüggő, vírusrettegő birkának" köszönhetitek majd, ha nem kapjátok el a koronavírust, ha a szeretteitek nem halnak bele a fertőzésbe, ha az élet visszatérhet a normál kerékvágásba.

Ha mindenki úgy gondolkozna, mint ti, oltásellenesek, akkor az egészségügy is végképp összeomlana, gyorsabban halnának az emberek, mint ahogy el tudják őket temetni.

Saját magatokat minősítitek ezzel a cinikus, fölényes stílussal. Inkább szégyellhetnétek magatokat ahelyett, hogy itt nyilvánosan kérkedtek a butaságotokkal.

2021. ápr. 4. 19:23
 50/205 anonim ***** válasza:
79%
#49 Nem vagyok oltásellenes, én vagyok az aki írta korábban is, hogy még várna vele. Ha neked ez megfelel, hogy hol ezt, hol azt mondják kinek lehet beadni és kinek nem akkor hajrá, örülj a vakcinádnak. Én meg egyelőre várok.
2021. ápr. 4. 19:28
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!