Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ez tényleg ennyire elítélendő...

Ez tényleg ennyire elítélendő dolog?

Figyelt kérdés
Nem oltatom be magam, mert nincs szükségem rá, értelmetlennek tartom. Egyre több embernek ez nem tetszik, mert hogy veszélyeztetem az embereket. Tényleg én vagyok a rossz? Aki fél oltasson, aki nem azt hagyják békén, előbbiek úgyse lesznek rosszul, ezért van oltás. Nincs jogom eldonteni mit akarok?

2021. ápr. 3. 23:15
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/205 whiteno ***** válasza:
61%
Tehát itt a kérdés: Izoláció nélkül honnan tudják mit keressen a PCR-test?Mire mondták,hogy sars cov 2?Amire éppen ráböktek abba a trutyiba?
2021. ápr. 4. 22:19
 102/205 whiteno ***** válasza:
100%
Ha megértenéd mit írok,milyen sars cov 2-ről beszélsz ami megbetegít??:D Az az beteg ember tüdőváladékáról? Az valóban nem leget egészséges ha belédkerülne.
2021. ápr. 4. 22:23
 103/205 anonim ***** válasza:
79%
#101: Nekem fogalmam sincs, én nem vagyok mikrobiológus, de a #97-ből úgy tűnik, de otthon vagy a szakterület tanulmányaiban. Olvasd el ezt: [link] az első koreai SARS-CoV-2 izolációról, és az megválaszolja a kérdésedet. Így izolálták először Koreában. De van arról is tanulmány, hogy az USA-ban hogyan izolálták először.
2021. ápr. 4. 22:27
 104/205 anonim ***** válasza:
20%
Egyébként meg #100 jól mondja, az ország lélegeztetési kapacitása felett vagyunk. A magyar rendszer 1000 embert tud jó színvonalon intenzíven lélegeztetni, majdnem 1500 ember van most lélegeztetőgépeken. Ápolók túlterheltek, túl sok betegre kell egyszerre figyelniük, a lélegeztetettek hullanak, mint a legyek.
2021. ápr. 4. 22:31
 105/205 anonim ***** válasza:
20%
104: És ehhez a számhoz még hozzátehetjük a az intenzíven lévő de nem lélegeztetett covid-osokat (akik kb. 400-an vannak), és az intenzíven lévő nem covid-osokat is (szintén kb. 400-an vannak). Szóval lényegében több mint 2x annyi beteg van intenzíven, mint amennyit a magyar eü. normálisan el tud látni.
2021. ápr. 4. 23:06
 106/205 anonim ***** válasza:
73%
Én komolyan nem értem ezt a képmutatást néhány embertől. Mintha másban nem lehetne meghalni. Kedvencem, amikor azt hablatyolják, hogy értem is oltakoznak, de ha már eszméletlenül a földön feküdnék rezzenéstelenül tovább állna a többség. Apropó, az autóbalesetekben vétlenként elhunyt egészséges emberekről mikor emlékezünk meg? Mert ők se a halált érdemelték.
2021. ápr. 4. 23:24
 107/205 anonim ***** válasza:
29%

"Mintha másban nem lehetne meghalni."

Ez nem ok arra, hogy ne védekezzünk egy súlyos megbetegedést is okozható kórokozó ellen. Különösképpen úgy, hogy van a kezünkben megfelelő védekező eszköz.

2021. ápr. 4. 23:33
 108/205 anonim ***** válasza:
64%
107. Eléggé fel van fújva. A depresszióba, kilátástalanságba is bele lehet ám halni. Nézd meg mit mondtak erről az egészről az október 7-i sajtótájékoztatón, mindenkit, aki teszt pozitív volt bármikor is, s a halál oka nem köthető a Covidhoz, ennek ellenére hozzácsapják őket is a statisztikához. Csak gondolkozni kellene.
2021. ápr. 4. 23:39
 109/205 anonim ***** válasza:
8%
Csak ez a kérdés alatt megcáfoltuk már ezt, illetve ott van a tény, hogy túl vagyunk bőven az eü. kapacitásaon. Olvass vissza. Nincs felfújva.
2021. ápr. 4. 23:43
 110/205 anonim ***** válasza:
20%
#106: De, másban is meg lehet halni. Autóbalesetben is. Pontosan emiatt nemcsak az oltást veszem fel (magamért, érted, mindenkiért), hanem a KRESZ-t is betartom (magamért, érted, mindenkiért). Ja, és tudom, nem ez az általános, de télen a földön fekvőt is ráztam már fel, hogy ne fagyjon halálra, nem egyszer, nem kétszer.
2021. ápr. 4. 23:43
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!