Ez tényleg ennyire elítélendő dolog?
Figyelt kérdés
Nem oltatom be magam, mert nincs szükségem rá, értelmetlennek tartom. Egyre több embernek ez nem tetszik, mert hogy veszélyeztetem az embereket. Tényleg én vagyok a rossz? Aki fél oltasson, aki nem azt hagyják békén, előbbiek úgyse lesznek rosszul, ezért van oltás. Nincs jogom eldonteni mit akarok?2021. ápr. 3. 23:15
101/205 whiteno válasza:
Tehát itt a kérdés: Izoláció nélkül honnan tudják mit keressen a PCR-test?Mire mondták,hogy sars cov 2?Amire éppen ráböktek abba a trutyiba?
102/205 whiteno válasza:
Ha megértenéd mit írok,milyen sars cov 2-ről beszélsz ami megbetegít??:D Az az beteg ember tüdőváladékáról? Az valóban nem leget egészséges ha belédkerülne.
103/205 anonim válasza:
#101: Nekem fogalmam sincs, én nem vagyok mikrobiológus, de a #97-ből úgy tűnik, de otthon vagy a szakterület tanulmányaiban. Olvasd el ezt: [link] az első koreai SARS-CoV-2 izolációról, és az megválaszolja a kérdésedet. Így izolálták először Koreában. De van arról is tanulmány, hogy az USA-ban hogyan izolálták először.
104/205 anonim válasza:
Egyébként meg #100 jól mondja, az ország lélegeztetési kapacitása felett vagyunk. A magyar rendszer 1000 embert tud jó színvonalon intenzíven lélegeztetni, majdnem 1500 ember van most lélegeztetőgépeken. Ápolók túlterheltek, túl sok betegre kell egyszerre figyelniük, a lélegeztetettek hullanak, mint a legyek.
105/205 anonim válasza:
104: És ehhez a számhoz még hozzátehetjük a az intenzíven lévő de nem lélegeztetett covid-osokat (akik kb. 400-an vannak), és az intenzíven lévő nem covid-osokat is (szintén kb. 400-an vannak). Szóval lényegében több mint 2x annyi beteg van intenzíven, mint amennyit a magyar eü. normálisan el tud látni.
106/205 anonim válasza:
Én komolyan nem értem ezt a képmutatást néhány embertől. Mintha másban nem lehetne meghalni. Kedvencem, amikor azt hablatyolják, hogy értem is oltakoznak, de ha már eszméletlenül a földön feküdnék rezzenéstelenül tovább állna a többség. Apropó, az autóbalesetekben vétlenként elhunyt egészséges emberekről mikor emlékezünk meg? Mert ők se a halált érdemelték.
107/205 anonim válasza:
"Mintha másban nem lehetne meghalni."
Ez nem ok arra, hogy ne védekezzünk egy súlyos megbetegedést is okozható kórokozó ellen. Különösképpen úgy, hogy van a kezünkben megfelelő védekező eszköz.
108/205 anonim válasza:
107. Eléggé fel van fújva. A depresszióba, kilátástalanságba is bele lehet ám halni. Nézd meg mit mondtak erről az egészről az október 7-i sajtótájékoztatón, mindenkit, aki teszt pozitív volt bármikor is, s a halál oka nem köthető a Covidhoz, ennek ellenére hozzácsapják őket is a statisztikához. Csak gondolkozni kellene.
109/205 anonim válasza:
Csak ez a kérdés alatt megcáfoltuk már ezt, illetve ott van a tény, hogy túl vagyunk bőven az eü. kapacitásaon. Olvass vissza. Nincs felfújva.
110/205 anonim válasza:
#106: De, másban is meg lehet halni. Autóbalesetben is. Pontosan emiatt nemcsak az oltást veszem fel (magamért, érted, mindenkiért), hanem a KRESZ-t is betartom (magamért, érted, mindenkiért). Ja, és tudom, nem ez az általános, de télen a földön fekvőt is ráztam már fel, hogy ne fagyjon halálra, nem egyszer, nem kétszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!