Ez tényleg ennyire elítélendő dolog?
Elolvastam, a fodrászatok mellett szerepelnek az újra megnyitó üzletek is.
Abban igazad van, elég a teszt is. Biztos élvezetes lehet minden vásárlás, fodrász, stb előtt teszteltetni.
117: Na ekkora fasságot is rég olvastam :DDDD
A hasonlatod akkor állná meg a helyét ha mondjuk a Covid fertőzés oka is valamilyen az életterünkkel összefüggésben álló okra lenne visszavezethető. De ez nincs így.
Nem nekem kellene ajánlgatni dolgokat,nem is tudom miaz a multiplex.Nem vagyok orvos.Tehát ebbe,hogy miez,mi a protokol nem néztem sehogy utána,nem tudok semmit róla.Ha alapból csökkent immunrendszered van lehet egyáltalán tenni valamit?
Amit mondanék egy átlag embernek ez lenne:
-Növényi olajokat felejsd el,ezzel a gyorskajákra is gondolok meg,kész pékáruk valamelyikére,margarin,tejföl ami növényi zsírokból van stb.
-Főzz magadnak,nézd mi nem okés a testeddel ne scak egyél és elnézd fáj a pocakod.Legtöbbször rostos dolgok tudják kizezdeni a hasat,akár bab,borsók,levelek,/gyökeresek okésak tapasztalataimból
-zsírfajták jöhetnek de ne vidd túlzásba,sertézsírt ne kanalazd XD
-Húst ne vond meg magadtól semmilyen okból,szükségünk van rá.Szénhidrát nem ellenség,de legtöbbször ne tisztacukor legyen az.Gyümikkel sincs semmi baj.
-Allergén kajákat amikról tudod nem jó neked,csökkentsd le ha nem tudsz ellenálni,ha igen vágd a kukába őket.
-Jelen pillnatba,nem kellene maszkot viselni de ez letöbbször nem megoldható ha dolgoznod kell,megfulladni nem ésszerű meg egyéb gondok is lehetnek-.-
-D és C vitamin szednék ezeket hallom +olvastam tanulmányt is róla
-Mozogj bameg,nem kell heti 6x elég 3x is amit szeretsz,vagy legalábbis kevésbé utálszxD Egy húzamosabb idő utána a tested is beáll rá nem kell majd kieröltetni ez lesz a normális.
-Sugárzásról is beszélhetnék,de csak annyi,hogy ha beszélsz is valakivel ne nyomd a fülednek ha lehet,van füles vagy akár kihangositás.Bluetooth terméket,kábelnélküli termékeket ne vegyél.Jó itt mindjárt jönnek valakik miről beszélek de attól hogy nem látsz valamit még ott van,ha fejeden keresztül akarod vezetni az internetet ám legyen XDNem mintha most alapból kivannak épitve a 3-4g hálózatok tehát nincs menekvés internet hálózat elöl de direkt fejünkhöz testünkhöz nem kellene csatolni őket.Ezért jobb ha minden kábeles.
-Cigi hát döntsd el te én nem cigiznék
-Ne félj,az is legyengíthet
-Legfontosabb dolog találd meg önmagadban a nem is tudom hogy nevezzem mit,gyöngyöt,szerető akármit?Erre nincs módszerem xD Mondnám máshogy de erre jönnek az előítéletek,ismerem az embereket:C
-Oltás nem segít ezek közül semmelyiken,tehát erre ne alapozz
Remélem tényleg érdekelt,nem csak valami máscélból kérdezted
Pedig más célból kérdeztem. Én így élek, ahogy leírtad. De másnak hasznos lehet.
Ez a betegség a csontvelő plazmasejtjeinek rosszindulatú daganatos megbetegedése. Olyan immunsejtek vannak elburjánzva, amik védekezésre képtelenek. Emiatt gyenge az immunrendszerem. Kemoterápiával ki fogják nyírni, ezután őssejt beültetés, majd steril illetve utána félsteril szoba vár rám. Most hiába oltanának be, a csontvelő elpusztításával az antitestek is eltűnnek. Ha akkor elkapom ezt a szart, belehalok.
Igen, ez nem túl gyakori, csak arra akartam rávilágítani, hogy nem minden betegséget életmód okoz. És bár nem gyakori, mások is vannak ilyen helyzetben. Engem a vírus egy adott életszakaszomban így megölhet. Vannak, akik valamilyen betegség miatt szintén nem olthatók.
Ahogy a gyermekek sem, és közöttük is vannak daganatosok. Sajnos nem kevés. Egy kemoterápiát kapó kisgyereket ez a vírus szintén meg tud ölni.
Mi oltással nem tudunk védekezni. És teljesen bezárkózni sem tudunk, mennünk kell kezelésekre, vizsgálatokra. Minket csak az véd meg, ha a környezetünk oltva van. Ez lenne a nyáj immunitás lényege.
És igen, tudom, enélkül is halál vár rám. Csak a kezelésem még 10-20 év teljes értékű életet adhat nekem. Így nem mindegy, ez mikor következik be. Erről nagyon vitatkozni nem akarok, nem az volt a célom. Csak amit leírtál, nagyon úgy hangzott, hogy mi tehetünk arról, hogy betegek vagyunk, és nem úgy gyűri le a szervezetünk a betegséget. És hogy azt a problémát kell megoldani, ami ezt okozza. Csak tudod, ez nem olyan egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!