Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ez tényleg ennyire elítélendő...

Ez tényleg ennyire elítélendő dolog?

Figyelt kérdés
Nem oltatom be magam, mert nincs szükségem rá, értelmetlennek tartom. Egyre több embernek ez nem tetszik, mert hogy veszélyeztetem az embereket. Tényleg én vagyok a rossz? Aki fél oltasson, aki nem azt hagyják békén, előbbiek úgyse lesznek rosszul, ezért van oltás. Nincs jogom eldonteni mit akarok?

2021. ápr. 3. 23:15
 161/205 anonim ***** válasza:
75%

#159: Szerinted ha tényleg a népességcsökkentés a cél, ráadásul ebben benne vannak az egyes országok gyógyszerfelügyeletei, akkor mi a francért bohóckodnak egy vakcinával? Ahelyett, hogy a megfelelő az anyagokat beletennék az ivóvízbe.

Ezek a nagy koponyák génszerkeszteni tudnak, a világ legkelendőbb szoftvereit állítják elő (feltételezem, szerinted Bill Gates is benne van a buliban, aki nagy népességcsökkentő és vakcinapártoló hírében áll). Annyi eszük azonban nincs, hogy valami teljesen hétköznapi dologgal, amit egyébként is fogyasztunk, juttassák belénk a cuccot, hanem rendeznek hozzá egy jó látványos körítést. Ezek a nagy koponyák biztosan a levest is villával eszik.

Vagy mégis hogy áll ez össze a te fejedben?

2021. ápr. 5. 11:51
 162/205 anonim ***** válasza:
15%
#161: Ne strapáld magad, én is ezt kérdezem tőlük, de ezt is kimagyarázzák. :D
2021. ápr. 5. 11:54
 163/205 whiteno ***** válasza:
76%
Alapból a sima vakcinákban nem bízok, de tényleg nem számít mit hiszek, csak el kell kerülnöm ezeket és kész. De itt úgylátszik az emberekbe fogják nyomatni erőszakolással, azzal van a bajom. Itt mondhatjuk erőszakolásnak a korlátozásokat amik ránk lesznek téve, oltatlanokra.
2021. ápr. 5. 11:55
 164/205 whiteno ***** válasza:
84%
Nem ölhetnek meg valami gátolja őket, így az emberek saját maguk fogják aláírni a halálukat, hisz önkéntes. Ha korlátozva leszel még akkor is önkéntes ott a döntés akkor is. Így nem ők öltek meg, csak a kezedbe adták a fegyvert. Jó itt nem feltétlen kell megölniük, sterilitás elegendő.
2021. ápr. 5. 12:01
 165/205 whiteno ***** válasza:
84%
Ted talk beszédébe mire gondolt amikor mondta vakcinákkal és egyéb dolgokkal akarja lecsökkenteni a népességet 10-15%-al? Egészséges embereknél nem csökkenés történik.
2021. ápr. 5. 12:06
 166/205 anonim ***** válasza:
82%

#163: Ebben mélyen és őszintén együtt érzek veled. Rossz az, amikor az emberre olyat kényszerítenek, aminek a helyességével nem ért egyet.

A társadalom azonban így működik. Nekem be kell tartanom a KRESZ-t, adót kell fizetnem, stb. Két dolgot tehetek. Vagy úgy állok hozzá, hogy ez így van rendjén, és akkor ezzel megbékélhetek. Vagy úgy állok hozzá, hogy ezek igazából baromságok, ebben az esetben a társadalom (a törvényei és hatóságai útján) fogja magát, és kérdés nélkül megerőszakol. Bár a KRESZ-szel és az adófizetés kötelezettségével a valóságban egyetértek, de azért vannak olyan törvények, szabályok, melyek szerintem sem jók. És ezek rám vannak erőszakolva. Nem én döntöm el, hogy beszállok-e a buliba, vagy nem.

A koronavírus elleni védőoltás ilyen szempontból nagyon fura, átmeneti helyzetben van. Az a tudományosan elfogadott álláspont, hogy a lakosság 60-70%-át kell immunizálni. (Igen, tudom, szerinted ez nem így van, de a politikai döntéshozók is ezt fogadják el, és végső soron az számít.) Ha lesz 60-70%, aki önként beoltatja magát, akkor senkinek nem lesz kötelezővé téve. Ha nem lesz, akkor jön a kötelezővé tétel.

Nyilván ez leegyszerűsítés. Nem az lesz, hogy egyik pillanatról a másikra előírják. Hanem először van a kampány arról, hogy milyen fontos is ez. Ez már most is folyik. Aztán ha az így regisztráltak mind be lesznek oltva, és nem lesznek új regisztrálók, akkor jön a lakosság megdolgozása előnyökkel: aki beoltatja magát, arra kevesebb korlátozás fog vonatkozni. A konkrét kötelezővé tétel akkor jön, ha az önként való hajlandóságot ezekkel sem sikerül eléggé felhajtani.

Ez egy átmeneti helyzet, a lakosság viselkedésétől függ, hogy merre és hogyan billen el. Az ókori Babilonban se vezették volna be a gyilkosság tilalmát, ha mindenki magától is kerülte volna a gyilkosságot. Mind a mai napig nem lenne rá törvény. De az a hajó már évezredekkel ezelőtt elúszott, sajnos az emberek egy része olyan, hogy ha szabadna, akkor gyilkolna, a társadalom pedig ennek megfelelően szabályoz.

Egyébként én abban bízom, hogy előbb-utóbb belátod, hogy tévedtél, és te is önként felveszed az oltást. És akkor senki nem fogja rád erőltetni.

2021. ápr. 5. 12:19
 167/205 whiteno ***** válasza:
86%
Eddig sosem volt közelező ilyen formába egy oltás sem. Nem voltak ilyen fokú korlátozások soha. De ha ilyenné akar alakulni a társadalom, jobb ha kimaradok és megdöglök. Nem ide tartozok úgylátszik. Másfelé is billenhet a dolog ha elegen leszünk és nem engedjük ezt az egészet, csak ti még véditek a saját kaszásaitokat xd
2021. ápr. 5. 12:27
 168/205 anonim ***** válasza:
35%

#164: "Jó itt nem feltétlen kell megölniük, sterilitás elegendő." - Azt áruld már el, hogy ezt a sterilizálást miért nem az ivóvízzel csinálják!? Az ivóvizet is magamtól iszom, magam írnám alá a sterilizálásomat (meg te is aláírnád a tiédet, gondolom, ivóvizet te is fogyasztasz - vagy nem?), ha azzal csinálnák. Miért bohóckodnak a vakcinával, amikor a fél világnak tűundora van, amikor az új kötelezettségeket senki nem szereti, amikor a komplett világ átoltásához szakszemélyzet, óriási szervezés, rengeteg odafigyelés kell? Miért nincs ott a sterilizáló lötty az oltás helyett az ivóvízben? Ez a naaagy mesterterv a népességcsökkentésről lemenne korlátozások, a kórházi rendszerek ál-túlterhelése, tüntetések, gyanakvás nélkül, teljesen észrevétlenül, olcsón, gyorsan, egyszerűen. Miért akkora kretének, hogy helyette ezt az egész cirkuszt megrendezik?

Miért villával eszik a levest?

2021. ápr. 5. 12:28
 169/205 whiteno ***** válasza:
70%
Szeretik ha az emberek szenvedben mondjuk? Pszhiopatákról (nem tudom rájuk illik-e de úgyérzem XD) van szó, mit gondolsz csak megölnek/sterilizálnak és kész? Szeretik ha szenvedünk, sőt szeretik ha tervükkel annyira manipuláltak, hogy észre sem veszed, pont ez fog a károdra menni.
2021. ápr. 5. 12:33
 170/205 whiteno ***** válasza:
70%
Ne gondold tudnak normálisan gondolkozni, ők agybetegek nem minden úgy van, ahogy a normális ember gondolná :D
2021. ápr. 5. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!