Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ez tényleg ennyire elítélendő...

Ez tényleg ennyire elítélendő dolog?

Figyelt kérdés
Nem oltatom be magam, mert nincs szükségem rá, értelmetlennek tartom. Egyre több embernek ez nem tetszik, mert hogy veszélyeztetem az embereket. Tényleg én vagyok a rossz? Aki fél oltasson, aki nem azt hagyják békén, előbbiek úgyse lesznek rosszul, ezért van oltás. Nincs jogom eldonteni mit akarok?

2021. ápr. 3. 23:15
 191/205 anonim ***** válasza:
100%
Végre ébrednek az emberek
2021. ápr. 5. 17:10
 192/205 anonim ***** válasza:
91%
Amúgy az az érdekes, hogy ősszel pont kötelező maszkhordást követően nem sokkal ugrottak meg a számok. Most a héten, hogy elmentem egy helyre dolgozni, ahol hordani kellett, esténként olyan légzési nehézség jött rám, hogy azt hittem, reggel nem ébredek fel. S igen, mosom a maszkokat, folyamatosan cserélem őket. Ez tapasztalat, nekem bárki mondhat, bármit. De hát jó biznisz ez az a maszkgyártónak, ahogy ez az oltáskampány a gyógyszermaffiának. 5000 milliárd forintos éves árbevétel? Komolyan azt hiszi valaki, hogy ezek az intézkedések értünk vannak, amikor egyes ember eladja az elveit 20 forintért, vagy 5000 forintért megöl egy idős házaspárt?
2021. ápr. 5. 17:19
 193/205 anonim ***** válasza:
100%
191. Ébrednek, de nem elegen. A felébredtek, már a Covidhiszti elején is ébren voltak.
2021. ápr. 5. 17:24
 194/205 anonim ***** válasza:
77%
Én is gondolkoztam vakcinarészvényen, de gondolom azt nem nagyon lehet szerezni, meg ugye kifoghatsz egy olyat ami becsődöl.
2021. ápr. 5. 17:26
 195/205 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tudom, hogy lehet. Ennyi előnye mondjuk van ennek az oltáskampánynak. :D Szerintem nézz utána, Pfizer részvényről hallottam.
2021. ápr. 5. 17:31
 196/205 anonim ***** válasza:
100%
Aki meg még mindig védi a Bili gyereket, annak. [link]
2021. ápr. 6. 01:31
 197/205 anonim ***** válasza:
0%
192es nagyon hülye lehet.
2021. ápr. 6. 05:31
 198/205 anonim ***** válasza:
61%

#196: Mi rosszat mondott a Bili gyerek? A Bili gyerek elmondta, hogy benne van egy nagyobb világjárvány a levegőben. A Bili gyereket elég komolyan érdeklik az emberiség problémái, az afrikai éhezőktől kezdve az új generációs atomreaktorokig. Ezért odafigyel arra, hogy tudósok mivel kapcsolatban nyomják a vészcsengőt. A világméretű járvány már hosszú évek óta az egyik ilyen nagyon veszélyes pont volt, rogyásig az internet olyan felvételekkel, melyekben tudósok erről beszélnek az elmúlt évtizedben. És hogy fel kellene készülni. Világ tojt rá, tényleg itt a baj. Gyorsan hibáztassunk valakit, aki előre szólt. Ha az illető még gazdag is, mint a Bili gyerek, akkor egyenesen ő csinálta a bajt.

Ha a meteorológus elmondja, hogy holnap rossz idő lesz, vigyél magaddal esernyőt, de te nem viszel, és elázol, akkor a meteorológus a hibás? Ha a meteorológus még gazdag is, akkor egyenesen ő csinálta az esőt, hogy veled kitoljon. Okos!

2021. ápr. 6. 06:56
 199/205 whiteno ***** válasza:
65%
naiv naiv naiv.
2021. ápr. 6. 08:03
 200/205 anonim ***** válasza:
78%
Az hát Whiteno🤦‍♀️🤦‍♀️Nem értik sokan még mindig....
2021. ápr. 6. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!