Volt màr valakinek ilyen jellegű szédülése?
Figyelt kérdés
Nem forgó, hanem olyan, mintha egy hajón hánykolódnék, vagy egy stégen feküdnék. Megállás nélkül. Mindenhogy érzem. Ülve-fekve-állva is.
Volt màr valakinek hasonló?
2020. júl. 4. 14:59
81/103 anonim válasza:
Na igen... vagy nem tudok leirni semmit.... :D mert csak bambulok ki a fejembol, mint egy dilis....
82/103 anonim válasza:
Nekem beszélni is nehéz amikor így kóválygok. Mintha ki se nyílna a szám, vagy zsibbadna az arcom. Veletek volt ilyen is? Meg nehéz a szemem, lelecsukódik. Modjuk most is.
83/103 anonim válasza:
Az arcom nekem is zsibbad néha de valahogy a látásom is fura lesz olyan homályosabb nehéz megfogalmazni.
84/103 anonim válasza:
Nekem az nem szokott... nekem olyan neha, mintha a fejem nehez lenne. Vagy hatra akarnek esni.... kicsit olyasmi. :/ de nincs zsibbadas nalam egyaltalan. De erdekes, mert van hogy beszedre nekem fokozodik.... furi.
85/103 anonim válasza:
Igen, olyan nekem is van, hogy beszédre rosszabb, meg dőlés is. Meg a fura látás. Csak tudná az ember, hogy ilyenkor mi történik odabent, hátha lehetne tenni ellene, mert ez idegölő.Egész nap egyensúlyozni igen kimerítő.
86/103 A kérdező kommentje:
Fuu igen. Menet kozben azt erzem barmikor hátravágódhatok. Mintha lebegne a fejem a testem felett. Iszonyat egyensulyhiany (de sose esem el) mintha részeg lennék, kóválygok, ájulás érzésem van... iszonyat. Tenyleg folyamat azon dolgozik az agyunk, h egyensulyban legyunk valamennyire ... ezert is vagyunk szerintem iszonyat kimerultek.. en azt is eszrevettem, h a labaimmal “kapaszkodom” a talajba. Így rogyasztok kicsit, mert ugy stabilabbnak erzem magam, es ettol meg a labaim / izmaim is be vannak merevedve!:(
2020. aug. 7. 12:32
87/103 anonim válasza:
Igen, sajnos ez van. És az izommerevség talán még ront a dolgon. Én sem estem még el, de mindig megijedek, hogy talán most… . Pedig én régen lovagoltam is, nem tudom hogy jutottam ide????
88/103 anonim válasza:
Én nem rogyasztok hanem inkább kicsit terpeszben megyek :D biztos röhejes kívülről. Az elvágódást is inkább elrőrefelé érzem esélyesnek mint hátra. Nekem is olyan mintha vagy nagyon másnapos lennék vagy még aznapos pedig alkoholt sem iszom. És folyton fáradt vagyok. Van amikor egy szörnyű nyomasztó érzés van a mellkasomban. Nem fizikai fájdalom ez. Olyankor úgy érzem mintha halálos beteg lennék.
89/103 A kérdező kommentje:
Én már konkrètan örülnék ha halálos beteg lennék... mert így ezzel nem nagyon kívánok leélni egy életet...
Annyira nem rohadék ez a betegség, hogy belehalj, de annyira meg rohadék, h megkeserítse és tönkre tegye az életed...
most vacsoráztam, olyan volt a széken ülni, mintha egy stégen lett volna az asztal meg a szék és alattam hullàmozott volna a Duna. De az a durva h ezt konkretan FIZIKAILAG érzem. A fenekem/lábam alatt... vicc...
2020. aug. 7. 17:50
90/103 anonim válasza:
Nekem messze nem ilyen rossz mert nem állandó de így is azt érzem nincs életem mert nem nagyon merek menni sehova csak ahova muszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!