Nekem a neurologusom azt mondta, h barki aki szedul akarva akaratlanul stresszel. Ugymond bekapcsol a reflex üss vagy fuss reakcio. Mivel az agyad nem erti, hogy miert szedul. Szoval egyikbol jon a masik...:/
2020. aug. 4. 13:54
62/103 anonim válasza:
Igen, erről én is hallottam. De szörnyű abba belegondolni, h most akkor komolyan így maradok..?? :D Vagy mi? Mitől múlhat ez el...?
2020. aug. 4. 14:42
63/103 A kérdező kommentje:
hát ez az... így nem lehet élni..
2020. aug. 4. 16:04
64/103 anonim válasza:
Nekem pl az segített mikor kivizsgáltak és azt mondták nincs semmi bajom. Megnyugodtam es elmúlt a szédülés. Amikor újra jön már tudom hogy pszichés így könnyebb megküzdenem vele. Szerintem ez a hajón lennék érzés is pszichés. Nekem az mindig akkor jelentkezett mikor kb az utcára is alig bírtam menni.
2020. aug. 4. 16:05
65/103 anonim válasza:
Nem tudid elterelni a gondolataidat? Mert több helyen olvastam és tapasztalom is hogy annál nincs rosszabb mikor az ember folytonos önvizsgalatban van egyedül saját magával. Akkor minden 100szorosan feltűnik és minden ijesztőbb.
2020. aug. 4. 16:07
66/103 anonim válasza:
Egy példa. Párom kisfia hasmenést kapott. Utálom ha hasmenésem van. Párom jött haza este és mesélte mi van a kisfiával. Nekem 2 órán belül hasmenésem lett. Pedig ennyi idő alatt el sem kaphattam meg a fiával nem találkoztam. Csak be stresszeltem ettől hogy mi van ha elkapta és én is alkapom. Végül neki nem is lett semmi baja. Szóval ha fél az ember valamitől az előidézhet tüneteket.
2020. aug. 4. 16:10
67/103 A kérdező kommentje:
En nem gondolok semmi olyanra h komoly betegsegem van, nem felek mar a szedulestol sem, pusztan elviselhetetlen es megneheziti nem az életem, hanem a LÉTEZÉST is. Hangsulyozom nem csak szédelgek, hanem olyan mintha egy stégen fekudnek, vagy zuhannék valahonnan, vagy egy mozgo autoban ulnek. Szeken ulve , mintha lebegnék a levegoben es barmikor leeshetnék rola. Szoval nekem ez nem pszichoszomatikus ...
2020. aug. 4. 16:52
68/103 anonim válasza:
Teljesen egyetértek veled kérdező. Ugyanez van velem is. Van olyan, hogy egészen jól vagyok, és vígan dalolva dolgozom stb. és egyszer csak a semmiből puff baromira felerősödik, úgy, hogy eszembe sem jutott az egész szédelgéses hülyeség... Én elhiszem, hogy pszichésen is lehetséges az ilyesmi, de én is a saját esetemben majdnem 100%-ig biztos vagyok abban, hogy nem az. Vagy max. az IS...már. Mert már annyira régóta tart, hogy úristen... De azzal egyetértek, hogy nyilván nagyon sokat tud rontani helyzeten, ha az ember folyton magát figyeli, mert abba tényleg bele lehet zanzulni. Én is igyekszem mással foglalkozni, bármi mással, csak ezzel nem. De hiába, mert akkor is van... és kész.
2020. aug. 4. 17:46
69/103 A kérdező kommentje:
Pontosan.
2020. aug. 4. 19:10
70/103 anonim válasza:
Kérdező ha biztos vagy benne hogy nem pszichés akkor viszont ne add fel és addig menj amíg nincs diagnózis. Én us jártam így más betegséggel 8 hónapig szenvedtem mire meglett az ok. Pedig már engem is a pszichiátriára küldtek és 7 orvosnál jártam akiknek gőzük nem volt mi a bajom.
Eszembe jutott valami. Hisutamon érzékenységről hallottál? Csak egy ötlet. Az is okozhat szédülést.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!