Volt màr valakinek ilyen jellegű szédülése?
Nem forgó, hanem olyan, mintha egy hajón hánykolódnék, vagy egy stégen feküdnék. Megállás nélkül. Mindenhogy érzem. Ülve-fekve-állva is.
Volt màr valakinek hasonló?
Nem nekem nem fáj a fejem. Szóval nincs migrénes fejfájásom. Csak feszít. Hol nagyon, hol kevésbé. A nyakam is. Mintha túlnyomás uralkodna a fejemben. Szóval nem fájdalom, hanem szorító/feszítő érzés. Egész az arcomban, homlokombam, nyakamban, de van, hogy az állkapcsomban is érzem.
Látászavar alatt mit értesz?
A hajón vagyok féle érzés, nekem tényleg olyan mintha a föld alattam mozogna, mintha egy stégen állnék a Dunán. Vagy egy űrhajóban súlytalanul lebegnék. A fejemben is és a lábamban is érzem. Meg mintha hirtelen leérkeznék egy lifttel. Van, hogy olyan, mintha a gravitàció húzna lefele teljes erőből. Menetközben meg mintha Bármikor hátravágódhatnék.
Szóvan nem “csak” az a mindjárt elájulok/szédelgek le kell ülnöm féle dolog...
Borzalmas. És 0-24. Hónapok óta.
Ez a nagyon durva december ota van.
De ket eve es öt eve jelentkezett eloszor ennek a mostaninak egy joval enyhébb valtozata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!