Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Volt màr valakinek ilyen...

Volt màr valakinek ilyen jellegű szédülése?

Figyelt kérdés

Nem forgó, hanem olyan, mintha egy hajón hánykolódnék, vagy egy stégen feküdnék. Megállás nélkül. Mindenhogy érzem. Ülve-fekve-állva is.

Volt màr valakinek hasonló?

2020. júl. 4. 14:59
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/104 A kérdező kommentje:

Nem nekem nem fáj a fejem. Szóval nincs migrénes fejfájásom. Csak feszít. Hol nagyon, hol kevésbé. A nyakam is. Mintha túlnyomás uralkodna a fejemben. Szóval nem fájdalom, hanem szorító/feszítő érzés. Egész az arcomban, homlokombam, nyakamban, de van, hogy az állkapcsomban is érzem.

Látászavar alatt mit értesz?

A hajón vagyok féle érzés, nekem tényleg olyan mintha a föld alattam mozogna, mintha egy stégen állnék a Dunán. Vagy egy űrhajóban súlytalanul lebegnék. A fejemben is és a lábamban is érzem. Meg mintha hirtelen leérkeznék egy lifttel. Van, hogy olyan, mintha a gravitàció húzna lefele teljes erőből. Menetközben meg mintha Bármikor hátravágódhatnék.

Szóvan nem “csak” az a mindjárt elájulok/szédelgek le kell ülnöm féle dolog...

Borzalmas. És 0-24. Hónapok óta.

2020. júl. 16. 11:03
 22/104 anonim ***** válasza:
15-ös vagyok: Amúgy annyira szédülsz ilyenkor, h külső szemlélő is látja? tehát tényleg imbolyogva mész? Vagy volt már olyan, h elestél például?
2020. júl. 16. 13:47
 23/104 A kérdező kommentje:
Nem. Kivulrol nem latni. Es nem esek el tole. Csak elviselhetetlenul rossz.
2020. júl. 16. 13:59
 24/104 anonim ***** válasza:
Értem. Ennyi amúgy a baj csak? Nincs más tüneted ezen kívül? Emésztési gondok esetleg? Annyit tudok még, hogy Lyme-kór elvileg okozhat nagyon változatos idegrendszeri tüneteket, báár ahhoz szerintem más tünetnek is kéne társulnia, nem csak ez. Mást nem tapasztalsz magadon? Bármilyen izom v ízületi fájdalom? Emésztési gondok esetleg..?
2020. júl. 16. 18:36
 25/104 A kérdező kommentje:
Emesztesemmel nincs baj. Lyme -ra teszteltek es negativ lett...:/
2020. júl. 16. 18:55
 26/104 anonim ***** válasza:
értem. De akkor semmi más tüneted nincs...? Egyáltalán? Mikor teszteltek Lyme-ra? és milyen teszt volt? Sajnos én hallottam olyat, hha túl régóta fertőzött valaki, akkor már a teszt nem feltétlen mutatja ki :( de persze nem akarok belédmagyarázni semmit. Csak találgatok... :/
2020. júl. 16. 19:01
 27/104 A kérdező kommentje:
2019-ben Nyaron (ettol fuggetlenul) teszteltek lyme-ra, mert belém ment egy kullancs. Igaz csak elovigyazatossagbol tortent a vervetel, mert nem volt semmi jel (piros kokarda folt stb) csak maga a kullancs. Es ugy lett negativ. 3 hettel az eset utan vettek le vert.
2020. júl. 16. 19:23
 28/104 anonim ***** válasza:
értem. és a szédülésed már ezelőtt az eset előtt is volt?
2020. júl. 16. 19:51
 29/104 A kérdező kommentje:

Ez a nagyon durva december ota van.

De ket eve es öt eve jelentkezett eloszor ennek a mostaninak egy joval enyhébb valtozata.

2020. júl. 16. 20:47
 30/104 anonim ***** válasza:
Valami stressz helyzet nem jelent meg az életedben akkor? Én kalcium hiánytól is szédelegtem. Izomrángasaid nincsenek?
2020. júl. 17. 09:02
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!