Volt màr valakinek ilyen jellegű szédülése?
Figyelt kérdés
Nem forgó, hanem olyan, mintha egy hajón hánykolódnék, vagy egy stégen feküdnék. Megállás nélkül. Mindenhogy érzem. Ülve-fekve-állva is.
Volt màr valakinek hasonló?
2020. júl. 4. 14:59
31/103 A kérdező kommentje:
Nem volt stressz. Nincsenek izomrangasaim. Kalcium hianyra nem teszteltek.
2020. júl. 17. 09:32
33/103 anonim válasza:
Nekem volt hasonló 1 hétig, aztán magától elmúlt. Rossz testtartás miatt volt szerintem
34/103 anonim válasza:
Ha többször is volt már és vissza-vissza tér, akkor én itt nem gondolnék ilyen hiánybetegségekre. Mert nem hiszem, hogy akkor visszajönne bizonyos időközönként. Facebookon Vestibular Migraine Support néven van egy csoport, én is benne vagyok, rengeteg sorstárssal a világról mindenhonnan. Hasonló tüneteik vannak és nagyon aranyosak, segítőkészek. Leginkább akkor hasznos, ha jól tudsz angolul. De páran magyarok is vagyunk ott, bár nem sokan.. :) Én eddig rajtam kívül két magyart találtam. Kitartást!!
35/103 anonim válasza:
Van változás a szédülésedben? Én kb.3 hónapja vagyok így. Korábban is szédelegtem, de nem egész nap. Eddig nincs meg az ok, mert a dokim szerint pszichés, szerintem nem. Borzasztó😫😫😫😫
36/103 A kérdező kommentje:
Valtozas van, rosszabb lett:D mindig atalakul amugy a szedules “milyensege” idorol idore. Te is erzed fekve?
2020. aug. 1. 20:18
37/103 anonim válasza:
Inkább a fejem fáj akkor. De ülve, állva igen. És a fejfájás is mindig tart. Van, hogy csak lufiszerű érzés, van hogy nagyon fáj. Plusz időnként mintha kimenne az oxigén az agyamból és akkor még jobban szédülök. Ájulás érzésem van. Egyre többször. Én most dolgozni se tudok, pedig lassan muszáj lesz, de nagyon félek.
Te dolgozol? És jársz orvoshoz?
38/103 A kérdező kommentje:
Marcius ota nem tudok dolgozni emiatt sajnos.
Mar rengeteg orvosnal jartam... mind mast mondott...
Viszont nekem ez tenyleg nagyon brutal. 0-24 szo szerint mar azt is erzem, h a labam alatt mozog a talaj. rettenet.
2020. aug. 1. 20:39
39/103 anonim válasza:
Akkor nem is szólok semmit mert nekem csak időnként van
40/103 A kérdező kommentje:
Hál isten! Örülj neki!:)
2020. aug. 1. 20:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!