Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Volt màr valakinek ilyen...

Volt màr valakinek ilyen jellegű szédülése?

Figyelt kérdés

Nem forgó, hanem olyan, mintha egy hajón hánykolódnék, vagy egy stégen feküdnék. Megállás nélkül. Mindenhogy érzem. Ülve-fekve-állva is.

Volt màr valakinek hasonló?

2020. júl. 4. 14:59
 71/103 anonim ***** válasza:
Hisztamin érzékenység csak bem sikerült leírni :)
2020. aug. 4. 21:16
 72/103 A kérdező kommentje:
Köszi, utánanézek!:)
2020. aug. 4. 22:17
 73/103 anonim ***** válasza:

A sok szédülős, ájulásérzéses sorstársamtól kérdezem:

Volt aki tényleg el is ájult? Vagy csak az érzés jön? Mert én attól félek nagyon, de eddig nem ájultam el. Viszont tini koromban igen, a vérnyomásom miatt, ezért mindig megijedek ha valami furát érzek. Mert az egyik, hogy szédelgek, de időnként oxigénhiányosnak érzem az agyam. Az nagyon ijesztő.

2020. aug. 5. 07:23
 74/103 anonim ***** válasza:
En meg nem ajultam el... szerencsere. :/ amugy a hisztaminozisrol en is hallottam mar es peobaltam is de nekem nem lett tole jobb.... :( marmint a mentes dietatol nem javult semmit. Meg ott szerintem mas tuneteknek is kellene jelentkeznie. Nem csak szedulesnek.... bar egy probat lehet meger
2020. aug. 5. 10:01
 75/103 anonim ***** válasza:
Én sem ájultam el. Régebben 2 alkalommal közel álltam hozzá le kellett ülni mert sötétült a világ. De az lehet a vérnyomásomtól volt ami igen alacsony. Ennek már 10 éve. De amúgy én is ettől félek. Állítólag stressztől is el lehez ájulni. Nem tudom mennyire igaz.
2020. aug. 5. 10:11
 76/103 anonim ***** válasza:

Hát igen. Remélem senki nem ájult el! Az egy kis megnyugvás lenne.

Én ma is úgy érzem egész nap, hogy menten elájulok. Zsibbad a fejem, agyam, szédelgek. Lehet, hogy az idő rátesz, de ez nem vígasztal, mert ilyenkor mindig a legrosszabbra gondolok. Már nézem hova menjek MRI-re, mert totál beijedek, hogy valami érszűkület vagy nem tudom mi a fene van. Érez még valaki hasonlót? Hogy tudtok így dolgozni?

2020. aug. 5. 11:39
 77/103 anonim ***** válasza:
Egy MR-re valoban erdemes azert elmenni, nehogy valami huncutsag legyen ott tenyleg. 🙄 de egyebkent ha panikolsz, akkor csak rosszabb lesz. De megertem, h megijedsz ilyenkor, en is nagyon meg szoktam ijedni, ha jobban felerosodik, es mondjuk pont munkaban vagyok vagy ilyesmi. Nekem vannak rosszabb es jobb napjaim is. Nekem most a hetfo reggel volt valahogy nagyon nehezkes.... :( De tegnap meg ma egy kicsit jobb szerencsere. Mondjuk engem az megnyugtatott, h az MR negativ tehat nagykn nagy gond ott nem lehet a fejemben hala Istennek. de mindenkepp menj el kivizsgalasokra.
2020. aug. 5. 14:08
 78/103 anonim ***** válasza:
Nekem is a hétfő volt nagyon rossz. :) Ma én is az esős idő miatt kóválygok egész nap és megmondom őszintén félve indultam el. De már a buszon jól esett, hogy végre kint vagyok az utcán. Aztán hazafelé is gondolkoztam jó ötlet e még bevásarolni vagy elájulok :) olyan nyomott érzés van ma rajtam egész nap. De volt már rosszabb is. Ma legalább sikerült mindent elintézni. Munka nekem sem könnyű ilyenkor. Vannak napok mikor csak túlélek és alig tudok odafigyelni és egész nao azért szurkolok senki nem keressen ma semmivel mert keptelen lennék mondjuk egy megbeszélést végig ülni. Ha jobban vagyok igyelszem az ilyen mozgamasabb dolgokat letudni. De most szerencsés vagyok mert a jarvany miatt nyugis a munka és egyedül vagyok az irodámban és többnyire üldögélős munkát végzek. Mondjuk pl pénztárosként tuti lefejelném a pénztárgépet minden rosszabb napomon. Vagy nem tudnék idrgenvezető lenni vagy ilyesmi.
2020. aug. 5. 14:51
 79/103 anonim ***** válasza:
Hat igen. Nekem is most ulo munkam van. Tehat igy jobb. De a koncentracio sajnos sokszor nehez... :( mert szellemi munkat vegzek (forditok), es van, h egyszeruen nem tudok figyelni. Na az borzalmas...
2020. aug. 6. 12:25
 80/103 anonim ***** válasza:
Az nekem is van. Mást írok le mint amit akartam :)
2020. aug. 6. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!