Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Volt màr valakinek ilyen...

Volt màr valakinek ilyen jellegű szédülése?

Figyelt kérdés

Nem forgó, hanem olyan, mintha egy hajón hánykolódnék, vagy egy stégen feküdnék. Megállás nélkül. Mindenhogy érzem. Ülve-fekve-állva is.

Volt màr valakinek hasonló?

2020. júl. 4. 14:59
 51/103 anonim ***** válasza:

Nem akarom beléd beszélni, hogy pszichés tudom hogy az nagyon idegesítő. De remegéses rohamaim nekem is szoktak lenni ilyenkor a tudatom is elhomályosul meg szédülök is nem forgó jelleggel. Akkor én is azt érzem, hogy ez nem lehet pszichés. Mert ez már túlzás. Pedig elvileg lehet. Viszont a szájszárazság az tipikus pszichés tünet. Abban biztos vagyok, sajnos gyakran van nekem is.

Olvastam ma egy történetet egy nőről akinek annyira remegett az egyik keze hogy lassan fel kellett adnia a munkáját mert nem tudott így dolgozni. Rengetag vizsgálat nem derült ki mi van. Majd terápia évekig ettől még rosszabb lett. Végül kiderült azért remegett a keze mert a férje nem találta a helyét az életben és nem dolgozott és ha ő elvesziti a munkáját akkor kénytelen lett volna végre dolgozni hogy éljenek valamiből. Végül a nő terhes lett ezzel eldőlt hogy a palinak dolgoznia kell a remegés is elmúlt teljesen.

2020. aug. 3. 20:37
 52/103 anonim ***** válasza:
Érdekes történet :) És tudom, hogy nem akarod belém beszélni... meg a doki is mondta, hogy a szájszárazság az tényleg tipikus pánikroham tünete. Én azt gondolom, hogy rosszul lettem és pluszba bepánikoltam. Én ezt gondolom... Mert állandóan érzek egy valamilyen fajta szédülékenységet és állandóan meg nem lehetnek pánikrohamaim. Annak jönnie és mennie kéne. Nem pedig folyton fennállnia. Amúgy ez a szájszárazságos sztori azóta sem ismétlődött meg, csak egyszer volt ilyen, de a majd elájulok érzés sajnos többször is előfordult. És te is folyton szédülsz? Tehát állandóan érzel egy fajta szédülékenységet vagy csak néha-néha? Ami még érdekes mondom, hogy mintha tudnám étkezésekhez is kötni, meg sokszor van, hogy estére kicsit jobban vagyok. Főleg a délelőtti órákban elég rossz, meg koradélután.
2020. aug. 3. 20:55
 53/103 anonim ***** válasza:
Nekem reggel a legrosszabb. Alacsony a vernyomasom az is közrejatszik meg a rémület. :) nem minden nap van. Ha jól vagyok mentálisan akkor nincs. Ha több stressz ér akkor újrakezdődik de mindig csak akkor mikor már túl vagyok a sresszes időszakon. Nekem sem forgójellegű. Az a fura hogy voltam bppvs. De attól nem ijedtem meg mikor már mondták mi van. Még dolgozni is jártam meg programokra pedig nagyon meleg nyár is volt. Az orvos mondta hogy ártalmatlan jót röhögött rajtam aztan én is magamon és nem foglalkoztam vele. Pedig az rosszabb volt. Ennyit számít megijed e az ember.
2020. aug. 3. 21:05
 54/103 A kérdező kommentje:
Igen van hogy van ájulás érzésem. Van h nagyon durva van, h kevésbé... fogalam sincs mi ez és mi fogja elmulasztani... de màr nagyon nehezen bírom.
2020. aug. 3. 21:24
 55/103 anonim ***** válasza:

Nekem a tesmozgás segített. Úgy tudtam kiszűrni, hogy pszichés hogy mikor a szobabiciklin tekertem elmúlt teljesen ahogy leszálltam kezdődött újra.

De fura dolog ez. Tegnap nagykn kész voltam, ma meg alig aludtam de nem szédültem reggel.

2020. aug. 4. 08:48
 56/103 anonim ***** válasza:
extrasystole-itek vannak nektek? félredobban a szívetek, kihagy.. nekem van, egyszerre jöttek. az extrák 100% pszichésen és ugye lehet akkor a szédülés is pszichés lehet, meg ez a fura érzés. igaz én nagyon stresszes vagyok és hipochonder is egyben.
2020. aug. 4. 12:03
 57/103 anonim ***** válasza:
Igen nekem extráim is vannak de a szédüles előbb volt. És nem esik egybe a kettő feltetlenül.
2020. aug. 4. 12:06
 58/103 A kérdező kommentje:

Extráim vannak sztm nekem is, de az allitolag kb mindnekinek elo elo fordul.

Meg kétlem h nekem ettol lenne mar honapok ota egy a folyamatos egy pillanatra nem mulo szedules.

2020. aug. 4. 12:08
 59/103 anonim ***** válasza:
Extrázás szerintem is mindenkinél van, és általában az ártalmatlan, tehát nem kóros. És igen, ha folyamatosan érzed, akkor nem valószínű, h bármi köze lenne hozzá. Gondolom kardiológián voltál, ugye? Ha ott meg nem találtak semmit és kifejeztten nincs is gondod a szíveddel akkor valóban nem valószínű, h köze lenne hozzá. Amúgy sajnos én mozgáskor is érzem... nem mondom, ha figyelem magam, akkor nyilván rosszabb. De én úgy gondolom, h az én esetemben pszichés tényező IS közrejátszik. De már csak azért is, mert ez már nyilván baromi kellemetlen... és frusztráló, h az ember nem tudja, h mi a baja... :(
2020. aug. 4. 13:24
 60/103 anonim ***** válasza:
Nekem még hátra van a holter de ekgn meg uhn nem láttak semmit.
2020. aug. 4. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!