Az elmúlt pár nap nagyon nehéz volt fizikailag és lelkileg is, ma összeomlottam, szédülök és hányingerem van, hogyan mehetnék holnap suliba? 16/L
Lazíts egy kicsit, gyújts illatgyertyát, vegyél egy meleg fürdőt és nézz egy jó filmet/sorozatot! :) A gimi néha szívás tud lenni, meg úgy alapból tininek lenni. Ha valakivel beszélgetnél én itt vagyok☺️
16 éves leányzó
Messze vagy te még az összeomláshoz.
Ha 16 évesen így kezded mi lesz ha majd a számlákat fizeted, helyt kell állnod a zavaros felnőttek világában és ott nem lesz olyan, hogy kiborultam nem megyek dolgozni, mert szemét a főnök. És ha a férjed otthagy két gyerekkel a nyakadban, értük kell helytállnod... Gondolj ezekre, és máris el fog törpülni az elhagyott bérlet problémája mindezek mellett. A szüleid is a fenti gondok egyikeivel küzd, te pedig még tetézed nekik a bajt. Ne tedd...
Miért kell bántani a kérdezőt?
Én nagyon is átérzem, hogy rosszul van ezektől.
Kérdező, ha ennyire aggódsz, hogy baj lesz, ha elmondod a bérletet, akkor vegyél egyet a spórolt pénzedből. Nem jó a titkolózás, de ha ettől nyugodtabb leszel, akkor most segít.
A tesihez kitartást, én is mindig aggódtam, hogy hogy fogom kibírni.
A gimi nem egyszerű, és tininek lenni meg még nehezebb, szóval megértelek.
Próbálj pihenni, kicsit csináld azt, amit szeretsz és ne gondolj az aggodalmat okozó dolgokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!