Van olyan depresszió, hogy az ember "csak" fizikailag van szarul, de lelkileg nem?
Ez nyomás. Ami kezdődhet a fejed tetejétől indulva, végig az egész testen. Idegen entitás van rád küldve, vagy azon a helyen ahol vagy, aki éppen támad téged és szeretne a testedbe bekerülni.
Tudom, hogy meredek neked amit irok, de ez a valóság. Szemben azzal amit a világban gondolnak róla, hogy "energia hiány".
Egy emberi szem számára láthatatlan lény próbál bekerülni beléd. Testen belülre, energiát nyerni tőled.
Vagy már bent is van.
*Van olyan depresszió, hogy az ember "csak" fizikailag van szarul, de lelkileg nem?
Szóval a konkrét kérdésedre: nincs a válasz.
Nincs ilyen depresszió.
Ez más probléma szerintem.
Attól is függ, mennyi ideje tart ez a gyengeség. A kifejlett depresszió általában fizikai fáradékonysággal is jár, tehát lehet, hogy nálad ez a depresszió bevezető tünete.
Ha jól értem,úgy érzed,hogy sok mindenhez lenne kedved. És ezekből mennyi a reális, az elérhető? Ha szinte semmi,akkor ez lehet kezdődő depi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!