Akiket bántottak általános/középiskolában (akár verbálisan, akár fizikailag)! Lett valamilyen hatása az életetekre (a piszkálásnak) azok után, hogy vége lett a zaklatásnak?
Hát biztos lett, de még nem véltem felfedezni, talán az, hogy már annyira nem hatnak/mozdítanak meg. Középiskola befejezésével gondolom véget értek az ilyenek, amit átéltem az utóbbi 4 évben- nagy részét megemésztettem, de tudtam volna élni nélkülük is.
Megtanultam, hogy könnyű, nagyon is engem megbántani, de most, hogy vége kicsit erősebbnek érzem magam, úgy gondolom egy következő adandó alkalomnál már jobban fogok teljesíteni, remélem.
Hogy mi miatt néztek ki a többiek a suliban? Azt hittem mindig a hajam és frizuráim miatt, de volt hosszú, majd rövid és újra hosszú- csak nem álltak le, így gondolom csak simán soknak antipatikus az arcom vagy bevonzom akaratlanul is a balhés szitukat.
Engem még mindig bántanak, csak 11.-es vagyok. 9.-ik osztály óta, de már most lett hatása, depressziós vagyok, öngyilkossági kísérleteim voltak, járok pszichiáterhez, de úgy érzem, nem használ...
Nekem mindig beszólogattak, hogy milyen "ronda, hülye, senki" vagyok... Minden nap azt hallgattam, hogy zacskót kéne húzni a fejemre, hogy szép legyek. És hasonlók. Volt, hogy fellöktek, vagy belém rúgtak.
Őszintén szólva, a mai napig megakarok halni ez miatt. Nem tudom elfelejteni amiket mondanak nekem, minden egyes nap, minden egyes órában ezek jutnak eszembe.
17/L
Engem csak kiközösítettek, mert nem voltam hajlandó részt venni egyik osztálytársam piszkálásában. Kettő évig totális kívülálló voltam, nem szóltak hozzám, levegőnek néztek.
Nem tudom, hogy ezért-e, de elég elcseszett vagyok, nem tudok megbízni senkiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!