Miért érzem magam ilyen gyengének ebben a melegben? Szellemileg, lelkileg, érzelmileg és fizikailag is?
Figyelt kérdés
Egyszerűen képtelen vagyok tisztán gondolkodni, az akaratom nem olyan erős, mint máskor, koncentrálni képtelen vagyok, sem nemi vágyam, sem érzelmi vágyaim/szükségleteim nincsenek. Ez miért lehet? Csak a meleg miatt?2015. aug. 14. 16:09
1/3 anonim válasza:
Igyál sok folyadékot, még akkor is ha nem érzel szomjúságot. A vérünk besűrűsödik ha ilyen melegben nem pótoljuk a folyadékot. Az is okoz ilyen tüneteket.
Valamint tusolással hűsítsd magad minél többször.
2/3 anonim válasza:
Sajnos dettó ugyanez van nálam is, nem bírom a meleget.
Igyál sok folyadékot, illetve pótold az izzadás közben elvesztett ásványianyagokat zöldséggel, gyümölccsel.
Ha ezek a dolgok csak most, a nagy melegben jelentkeztek, akkor normális, de nem, akkor lelki ok lehet a háttérben.
3/3 anonim válasza:
Szia!
Nálam ugyanezek a "tünetek" állnak fenn, és az ilyen nagy melegben. Nekem az alvásommal is probléma van ilyenkor.
Én is csak azt teszem és tudom ajánlani, amit az előttem írók. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!