Mit szólnátok egy ilyen sógornőhöz? Mit gondoltok róla.
4 gyereke van 2 apától. Mind kicsi, alsótagozatos, óvodás. Az első két gyereke apját elhagyta, pont azért a pasiért akitől a másik kettő van. De egyébként is nagyon viharosan éltek, egyiket sem kellett félteni. A második férje meghalt, tényleg sajnáltam, mert persze az ilyen mindenkit megviselte, a negyedik gyermek még pár hónapos volt a gyerek. Úgy tűnt megviselte, de eltelt pár év és összejött egy gyermektelen 3 évvel fiatalabb férfival. Pont az öcsémmel, pedig elvileg barátnő félék voltunk. Úgy hogy ő nem akar több gyereket, közös vagyont, semmit. De leélné vele az életét. A mi családunk nem az ő életviteléhez van szokva. Például édesanyám háztartásbeli volt mindig, ő sosem főz, rendel, takarítónője van, bébiszittere. Nem tartja a kapcsolatot csak a szüleivel, de laza az is, nem természetes neki ha egy család összetart. Csak a gyerekei a család számára. Barátai inkább a családja. Anyagilag ugyan nagyon jól áll, de öcsém jobban, ez hozzátartozik a történethez.
Ti el tudnátok fogadni ha öcsétek/fiatok lemondana a gyermekvállalásról, eltávolodna tőletek?
Nekem az akkor sem normális ha egy nő így csapong úgymond. Kisgyerekes anyaként nem ez a dolga. De ha már úgy dönt ismét új kapcsolatba vág, nem csak magára kellene gondolnia. Ha szeretünk valakit meg akarunk mindent adni neki hogy boldog legyen. Ennyit akartam csak kifejezni
Uram gyere le az égből. Ergo ha valaki megözvegyül utána ássa is el maGÁt? A párkapcsolat két emberé majd ők eldöntikk miat adnak egymásnak,még azelőtt h szét vernéd. Neked van kapcsolatod erre vmiért nem válaszolsz,itt te vagy aki irigy és keserű h van aki eltud tartani gyerekeket és nő is marad,az h újra szerelmes lesz nem csapongás,a fejedben csapong az irigység ez ezért rugozól a sogórnődön. Mard el a tesódtól,keverj,meglátod h a bvége h egydül maradsz. De van akin nem lehet segiteni csak a saját igazát szajkozza és sir ha a saját tesoja osztja ki h csak úgy zuhog.. Párkapcsolat két emberé,száljjál már ki az öcsédéből.
tehát a te szűkös felfogásod szerint egy nő amint kipottyant egy, neaggyisten több gyereket, onnantól nincs magánélete, minden szabadidejét a gyerekeivel kell töltenie, segítséget nem kérhet (bébiszitter, takarítónő), más pasival össze nem feküdhet, de ha igen, akkor kötelessége annak a férfinak is szülni egyet, mert ugye 4 után 5 az nem változtat semmit. amikor épp nem a gyerekei nyakán ül, akkor főznie és takarítania kell. kár, hogy emellett dolgozni nincs ideje elmennie. nem baj, majd te, mint (feltételezhetően) adófizető, eltartod.
próbáld meg objektíven nézni a helyzetet. nem is értem hogy nem látod, hogy milyen gonosz vagy. annyira tipikus begyöpösödött falusi gondolkodás
"Ha az ember szerelmes nem úgy gondolkodik. Ezért gondolom én hogy a szintén szerelmes másik félnek kellene előrelátónak lenni"
Ezzel mit akarsz mondani? Elvárnád a sógornőtől, hogy hagyja ott az öcsédet, mert elég neki a 4 gyerek? Ebben nem neked kell döntened, és nem is a htb anyádnak. Az öcséd felnőtt férfi, korrekt módon tájékoztatták, képes nélkületek dönteni, hogy megfelel-e neki ez így vagy sem. A sógornő legalább tiszteli annyira, hogy döntésképesnek tartja.
Laza kapcsolat?!
Legyen ribi vagy mi?! :D
Tehát mivel öcséd megtiszteli azzal, hogy neveli a gyerekeit, így kötelessége öcsédnek is egyet.
Egyre nagyobb hülyeségeket írsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!