Ti mit szólnátok ehhez? Egy felnőtt nő ne legyen már ennyire gyerekes
Elmentem sógornőmhöz, bátyám párja. Másfél hónapja költöztek be a lakásukba na de ám ami ott van, rózsaszín tészta szűrő, sajtreszelő, merőkanál tányérok vágódeszka, egyszóval minden tökre olyan mintha egy kis barbi konyha lenne...még ha ő maga pláza cica lenne azt mondom oké, de ezek a színek morbidok. Na meg az a kis színes muffin mintás törlőruha....
Ezektől már egy fokkal az jobb hogy van piros kék színekben pompázó tányérok, de ez a rózsaszín őrület gáz.
egy 23 éves majdnem anyukától többet vár az ember...nem?
Mikor mentem pont mosogatott és eléggé elrettentett.
Én csak azt nem értem, hogy mi bajod van azzal, hogy mosogatott? :D
Képzeld, nekem majdnem minden neonzöld a konyhában, mert imádom azt a színt. És akkor mi van? Bármi közöd van hozzá? Nem hiszem. :)
Mivel rosszabb a pirosnál meg a kéknél a rózsaszín? Hol van megszabva, hogy egy felnőttnek nem lehet kedvenc színe a rózsaszín?
Mellesleg nem szeretem a rózsaszínt, de semmi bajom azzal, ha más szereti...itt csak te viselkedsz gyerekesen ezzel a kérdéssel.
30+ -os, csalados ferfi vagyok, es a kerdessel kapcsolatban a meglatasom: ha nem tetszik, ne nezd.
Szerintem konkretan kiraly, ha valaki hajlando egyedi stilust felvalalni, nem koveti a "szabvanyt".
Most hol van a probléma? A rózsaszín is egy ugyan olyan értékū szín, mint bármelyik másik. Neked nem tetszik, neki igen. Az pedig az õ konyhája volt.
Ez nem érettség kérdése, 25-45-60 évesen is szerethet valaki egy színt, vagy szeretheti az aranyos mintákat, dolgokat.
Az a gyerekes inkább, hogy ha valaki ilyen dolgok által kategorizál be másokat, hogy ha valaki olyasmire vetemedik, hogy szereti a rózsaszínt, annak már minimum plázacicának kell lennie.
22/N - rózsaszín muffinos papuccsal
Nekik ez így megfelel? Akkor remek. Vendégként a legtöbb emberben van annyi jó modor, hogy ha nem tetszik neki a környezet, akkor is csendben marad...
Az is lehet, hogy ajándékba kaptam valami vicces kedvű baráttól. Vagy csak tetszik neki. Lehet, hogy szerinte meg a te kecód halál uncsi és szürke, mégse szól bele.
Kevesebbet kéne más dolgaival foglalkozni, hidd el, boldogabb lennél. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!