Ti mit szólnátok ehhez? Egy felnőtt nő ne legyen már ennyire gyerekes
Elmentem sógornőmhöz, bátyám párja. Másfél hónapja költöztek be a lakásukba na de ám ami ott van, rózsaszín tészta szűrő, sajtreszelő, merőkanál tányérok vágódeszka, egyszóval minden tökre olyan mintha egy kis barbi konyha lenne...még ha ő maga pláza cica lenne azt mondom oké, de ezek a színek morbidok. Na meg az a kis színes muffin mintás törlőruha....
Ezektől már egy fokkal az jobb hogy van piros kék színekben pompázó tányérok, de ez a rózsaszín őrület gáz.
egy 23 éves majdnem anyukától többet vár az ember...nem?
Mikor mentem pont mosogatott és eléggé elrettentett.
41-es, ez nagyon cuki:-)
Nekem Madagaszkár pingvinjeivel díszített bögrém van. Ajándékba kaptam a huszonéves gyerekeimtől (fiúk), abból iszom a reggeli kávémat.:-)
Én speciel nem rajongok rózsaszínért, de ha választanom kéne rózsaszín vagy fehér vágódeszka között, akkor a rózsaszínt választanám. Csak mert az nem olyan snassz.
24/L
Nekem koponyáim vannak, de az speciel cool... Plüsseim persze vannak, sőt, egy bandzsa kék egeres csörgős macskajáték is, catnippel töltve. A macskát nem érdekli, de nem baj, magunknak vettem, néha megrázintom, a párom pedig levadássza az egeret. A felnövést direkt hagytuk ki az életből, de az ember olyan faj, hogy felnőttként is képes játszani, nemhiába létezik a homo ludens kifejezés... Mi harmincasok évesek vagyunk, de 50 év múlva sem leszünk normálisak, nemhogy szürkék, az tuti.
Érdekeseket írtok továbbra is, rendszeresen visszanézek :)
Én nem tudok írni érdekes konyhai cuccokról, én a feketét szeretem, bár van egy nyúlszamurájos bögrénk (a párom nyerte, amúgy egy C=64-es játék főszereplője) s egy jancsi és juliskás tányérunk, boszorkánnyal, mézeskalács házzal meg mindennel. Kedvelem, mert nem unalmas 1-2 színű. Ja és van a falon egy kép, egy ördög kevergeti az üstöt, pokolbéli kutyával és denevérrel. Rózsaszín cucc nincs, de hát az emberek ízlése különböző.
:D:D:D ez a hét kérdése eddig.
Amúgy ahogy írod nem is rózsaszín minden. De mégha a tányérok meg a bútor is az lenne, és? nekem is hasonló a konyharuhám pl amúgy. És tök vidám a konyha legalább :)
Én egy nagy plüss hópárduccal alszom, de psszt!
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!