Ti mit szólnátok ehhez? Egy felnőtt nő ne legyen már ennyire gyerekes
Elmentem sógornőmhöz, bátyám párja. Másfél hónapja költöztek be a lakásukba na de ám ami ott van, rózsaszín tészta szűrő, sajtreszelő, merőkanál tányérok vágódeszka, egyszóval minden tökre olyan mintha egy kis barbi konyha lenne...még ha ő maga pláza cica lenne azt mondom oké, de ezek a színek morbidok. Na meg az a kis színes muffin mintás törlőruha....
Ezektől már egy fokkal az jobb hogy van piros kék színekben pompázó tányérok, de ez a rózsaszín őrület gáz.
egy 23 éves majdnem anyukától többet vár az ember...nem?
Mikor mentem pont mosogatott és eléggé elrettentett.
A muffin mintás törlőruhával mi a baj? S bár én alapból utálom a rózsaszínt, tisztelem az emberek szabadságjogait és ízlését s ha valakinek az tetszik, igenis legyen neki olyan :) Az is egy szín, konyhába pedig sok vidámabb/gyerekesebb szín és motívum elmegy, nem egy bankigazdagói iroda az... Privát kis hely, jó, hogy a saját ízlését viszi oda.
Egy csomó középkorú nő szereti a rózsaszínt, a virágmintát, a fodrokat, a csipkét... Nem az én világom, de ízlésesen semmi baj nincs vele, nem ízlésesen meg, nos, ha ő olyan, most mit forduljon ki magából, pláne otthon?
S miért ne lehetne valaki gyerekes felnőttként? :D Ha amúgy rendben van az élete, dolgozik, megteszi, amit kell, sóval nem abban gyerekes, hogy nem tud élni, csak van egyfajta ízlése...
Nem látom a problémát, az a helyzet.
S lehet, hogy ő is Beléd tud kötni, mert mondjuk olyan unalmas és merev vagy (ez nem az én véleményem, nem ismerlek, mindössze egy példa)...
Mindenki olyan cuccokat vesz a házába, amilyen neki tetszik. Ha nekem a hupilila tetszik, akkor azt veszek. Nem értem ez miért probléma?
Neked az "anyuka" fogalma azt jelenti, hogy egy besavanyodott, szürke egérke, aki folyamatosan szüli a gyereket és nincsenek igényei, nincsen véleménye, nem szerethet semmit. Mert a gyerekért kell feláldozni az egész életét. Hm?
Téged miért foglalkoztat ez? Tetszik neki? Legyenek rózsaszínűek a konyhai cuccai. Én személy szerint nem kedvelem a rózsaszínt, de az is csak egy szín.
Én 22 éves vagyok és még nincs saját konyhám, de a kollégiumban összeszedtem pár konyhai felszerelést és képzeld el pandamacisak (jó nem minden csak a bögrém, a tányérom, keverőtálam, vágódeszkám és múltkor akartam venni pandamacis merítőkanalat, de drága volt). Szeptemberben összeköltözünk a párommal és ezeket viszem a közös albérletbe. A párom (aki srác) pedig hozza a pingvines cuccait (bögre, kávés doboz, sószóró, cukortartó).
Sőt nem csak a konyhába lesz panda és pingvin mánia, hanem pandás ágyneműt fogunk használni (nálam most is az van) és lesz pandás plüss. A párom pedig hozza a pingvinjeit plüss és párnák formájában.
Gyerekesek vagyunk? Lehet, de nekünk tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!