Ti mit szólnátok ehhez? Egy felnőtt nő ne legyen már ennyire gyerekes
Elmentem sógornőmhöz, bátyám párja. Másfél hónapja költöztek be a lakásukba na de ám ami ott van, rózsaszín tészta szűrő, sajtreszelő, merőkanál tányérok vágódeszka, egyszóval minden tökre olyan mintha egy kis barbi konyha lenne...még ha ő maga pláza cica lenne azt mondom oké, de ezek a színek morbidok. Na meg az a kis színes muffin mintás törlőruha....
Ezektől már egy fokkal az jobb hogy van piros kék színekben pompázó tányérok, de ez a rózsaszín őrület gáz.
egy 23 éves majdnem anyukától többet vár az ember...nem?
Mikor mentem pont mosogatott és eléggé elrettentett.
Kérdezőt úgy szézkaptátok, h meg se mer mukkanni:)
Nekem 35 évesen akkor szégyellnem kellene a garfield-os begrém és a kázmér és huba gyűjteményem:)
Pedig Kázmérka epic:)
Én meg gyűjtöm a bögréket. Van mindenféle mesefigurás, szuperhősös. Ha elköltözök otthonról azok is jönnek majd velem. A páromnak is van egy kedvence a gyűjteményemből, ha teheti a Mickey egeresből iszik.
És mi van akkor ha majdnem anyuka?
Melyik hercegnő mániás kislány ne szeretne segíteni az anyukájának, egy muffin mintás, rózsaszín konyhában?
Egyébként nem azért nem ír a kérdező, mert megbántottuk, hanem mert ez a tipikus provokatív kérdés. :))
Várta, hogy majd mindenki összeugrik mindenkivel. Van egy rossz hírem, ez nem jött össze. Sőt, még jót is tettél, sok mindenkinek felvidítottad a napját, köztük nekem is. :)
Szóval köszi, és várjuk kíváncsian a többi nem mindennapi konyha leírását!
Üdv: a neonzöld konyhás. :)
Ha kiscicás rózsaszín cucca is van, megkérdeznéd, hol vette? Kösz
38/N
jujj, én is tök gyerekes vagyok (32), nekem almazöld kattanásom van :) még a krumplipucolóm is almazöld :P de mondok jobbat, a törülközőm és a fogmosópoharam is az :P
fiam, aki már nagy culák, még mindig azzal a rózsaszín párnájával alszik amit fél évesen "lopott el" tőlem :)
férjem meg esténként xboxon a lego star warsal játszik :D
Hehe. :D Nekem a szobámban saját magam által egyedileg készített bútorok vannak. És anime kattanásom van :D
Van Attack on Titan-ös szekrénykém, Book of Circus által inspirált ékszertartóm, kalózos polcocskám. :D Emellé animés poszterek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!