Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit szólnátok egy ilyen...

Mit szólnátok egy ilyen sógornőhöz? Mit gondoltok róla.

Figyelt kérdés

4 gyereke van 2 apától. Mind kicsi, alsótagozatos, óvodás. Az első két gyereke apját elhagyta, pont azért a pasiért akitől a másik kettő van. De egyébként is nagyon viharosan éltek, egyiket sem kellett félteni. A második férje meghalt, tényleg sajnáltam, mert persze az ilyen mindenkit megviselte, a negyedik gyermek még pár hónapos volt a gyerek. Úgy tűnt megviselte, de eltelt pár év és összejött egy gyermektelen 3 évvel fiatalabb férfival. Pont az öcsémmel, pedig elvileg barátnő félék voltunk. Úgy hogy ő nem akar több gyereket, közös vagyont, semmit. De leélné vele az életét. A mi családunk nem az ő életviteléhez van szokva. Például édesanyám háztartásbeli volt mindig, ő sosem főz, rendel, takarítónője van, bébiszittere. Nem tartja a kapcsolatot csak a szüleivel, de laza az is, nem természetes neki ha egy család összetart. Csak a gyerekei a család számára. Barátai inkább a családja. Anyagilag ugyan nagyon jól áll, de öcsém jobban, ez hozzátartozik a történethez.

Ti el tudnátok fogadni ha öcsétek/fiatok lemondana a gyermekvállalásról, eltávolodna tőletek?

2018. jan. 31. 19:29
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/122 anonim ***** válasza:
96%
Kérdező, nézz magadba, hogy miért vagy ilyen megkeseredett, irigy nőszemély. Minden tiszteletem a sógornődnek, a leírtak alapján ezerszer különb nálad.
2018. jan. 31. 20:36
 42/122 anonim ***** válasza:
100%
Inkább örülni kéne, hogy vannak ilyen anyák, egyedül is eltudja tartani a 4 gyereket, és nem nyomorognak
2018. jan. 31. 20:37
 43/122 anonim ***** válasza:
99%

Három kicsi gyereket neveltem egyedül, a legkisebb még nem volt 3 éves, amikor összejöttem a màsodik férjemmel. Ő ráadásul 6 évvel fiatalabb nálam, szóval elég ifjonc volt. Én sem akartam több gyereket, egyszerūen féltem tőle.

Ehhez képest anyòsomék szeretettel fogadtak a gyerekeimmel együtt, és a férjem felnőtt a feladathoz. A kezdetektől úgy nevelte a gyerekeimet, mintha a sajátjai lennének, és elfogadta a döntésemet.

6 év után éreztem azt, hogy vele újra bele merek vágni. 2 gyerekünk született azóta, 15 éve vagyunk együtt. A nagyok lassan kirepülnek, de máig felhőtlen a kapcsolatuk.

Nem hiszem, hogy mindez sikerült volna egy áskálódó anyóssal, vagy sógornővel a hátunk mögött.

2018. jan. 31. 20:38
 44/122 anonim ***** válasza:
94%
Árad belőled az irígység. Ez a nő egy nagyon talpra esett anya, és amit leírtál róla az sehogy sem negatív. Szóval bármit próbálsz belemagyarázni (az alapján amít leírtál) nem fog menni... Inkább ossz meg többet róla, hátha kihagytál egy részletet, ami mondjuk valóban negatív lenne pl: veri a gyereket, vagy minden este részegre issza magát.. érted, valamit ami amúgy negatív, mert a te jellemzésed alapján ez a nőci egy nagyon tudatos, okos anya
2018. jan. 31. 20:38
 45/122 anonim ***** válasza:
100%

Na nézzük nekem milyen a logikám.

Anyukád háztartásbeli volt mindig. Ok, ezzel nincs semmi baj. Gondolom neked is természetes, ez "főzök,mosok,takarítok,gyereket nevelek " szerepkör.

Nem lehet, hogy valahol tudat alatt az zavar, hogy ha te egyedül maradnál, akkor egy gyereket sem tudnál eltartani saját erőből?!

2018. jan. 31. 20:43
 46/122 A kérdező kommentje:
Úgy látom félreértettek. Lehet rosszul fogalmaztam. nem tartom rossz embernek, nem mondtam hogy ne lenne okos vagy talpraesett. Emberileg nincs vele bajom. Nekem az akkor sem normális ha egy nő így csapong úgymond. Kisgyerekes anyaként nem ez a dolga. De ha már úgy dönt ismét új kapcsolatba vág, nem csak magára kellene gondolnia. Ha szeretünk valakit meg akarunk mindent adni neki hogy boldog legyen. Ennyit akartam csak kifejezni
2018. jan. 31. 20:45
 47/122 A kérdező kommentje:
45ös nem errôl van szó. Soha nem gondolkodnék ezen. Amúgy nem tudnék eltartani ilyen szinten mint ő 4 gyereket, de nincs is 4 gyermekem
2018. jan. 31. 20:47
 48/122 anonim ***** válasza:
100%
Egy kapcsolat 2 emberé. Ha az öcsédnek több szeretet kell majd ők megbeszélik. Iszonyatosan nagy a tiszteletem ez a nő iránt hogy nem állt meg az élet gyerekek után.
2018. jan. 31. 20:48
 49/122 anonim ***** válasza:
97%
De biztos, hogy tudod, hogy öcséd mit akar? Hogy mitől boldog? Mert azt leírtad, hogy te mit tartasz jónak, de nem lehet, hogy öcséd ezt máshogy gondolja, mint te?
2018. jan. 31. 20:49
 50/122 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak magára kell gondolnia. Ez igaz.

De ez igaz a tesódra is!

De ez annyira nem számít.

A tesód tudja, hogy a párja nem akar már több gyereket, és ezt elfogadta. Nem értem, hogy te, akinek semmi köze nincs hozzá, miért nem tudod elfogadni. Amúgy ha ez annyira zavarná az öcsédet, akkor nem lenne vele.

2018. jan. 31. 20:50
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!