Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit szólnátok egy ilyen...

Mit szólnátok egy ilyen sógornőhöz? Mit gondoltok róla.

Figyelt kérdés

4 gyereke van 2 apától. Mind kicsi, alsótagozatos, óvodás. Az első két gyereke apját elhagyta, pont azért a pasiért akitől a másik kettő van. De egyébként is nagyon viharosan éltek, egyiket sem kellett félteni. A második férje meghalt, tényleg sajnáltam, mert persze az ilyen mindenkit megviselte, a negyedik gyermek még pár hónapos volt a gyerek. Úgy tűnt megviselte, de eltelt pár év és összejött egy gyermektelen 3 évvel fiatalabb férfival. Pont az öcsémmel, pedig elvileg barátnő félék voltunk. Úgy hogy ő nem akar több gyereket, közös vagyont, semmit. De leélné vele az életét. A mi családunk nem az ő életviteléhez van szokva. Például édesanyám háztartásbeli volt mindig, ő sosem főz, rendel, takarítónője van, bébiszittere. Nem tartja a kapcsolatot csak a szüleivel, de laza az is, nem természetes neki ha egy család összetart. Csak a gyerekei a család számára. Barátai inkább a családja. Anyagilag ugyan nagyon jól áll, de öcsém jobban, ez hozzátartozik a történethez.

Ti el tudnátok fogadni ha öcsétek/fiatok lemondana a gyermekvállalásról, eltávolodna tőletek?

2018. jan. 31. 19:29
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/122 anonim ***** válasza:
100%

Nem az ocsednek kellene eldontenie, hogy o akar ezzel a felelosseggel elnie vagy nem? Ehhez neked mi kozod? Ha az ocsenek nem tetszik a szitu majd otthagyja ezt a kapcsolatot.

Es ahhoz mi kozod van hogy ott nagyta az elso ferjet? Inkabb eljen egy szar kapcsolatban, mint sem hogy olyan eletet teremtsen a gyerekeknek ami kiegyensulyozott mert nem olik egymast az ferjevel ejjel nappal???? Ez szerinted egy undorito eset? Tudod 2018ban az val el a ferjetol aki akar! Mert nem kell egy eletet leelnunk egy szar hazassagban... de lehet teged arra neveltek hogy azt ir turd ha naponta megvernek mert “jobb mint elvalt szajhanak lenni”

2018. jan. 31. 21:10
 62/122 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy úgy állítod be öcsédet, mint aki nem tudja eldönteni, hogy mit akar..szóval mint ha teljesen hülye lenne.

Pedig én biztos veszem, hogy pont öcséd a család esze.

2018. jan. 31. 21:10
 63/122 anonim ***** válasza:
86%
Én is váltam,szerencsére védekeztem volt férjem ellen spirállal igy gyerek ott nem volt. Második férjemnél kivetettem,lett 3 most én is szenyó vagyok és csapongó,h az első szaralaknak nem szültem jo okkal. Mindenki hülye csak te vagy helikopter ugye,nem értem miért öcséd kapcsoltába foglalkozol ennyire? Még mindig nem irtafd h van e kapcsolatod? Van pasid? Szerintem senkid nincs ilyen mentalitással,és ez a probléma gyökére,hogy ott vagy folyton fözöl mosol takaritasz, savanyodsz, mig öcsédnek van párja élete. Ugye,ez fáj,erre vagy irigy? Mert h vmi böki a csöröd az tuti különben nem öcséd kapcsolatában akarnál 3ként még a gyerek témába is beleszólni.. Minden tszteletem öcsédé es a sogórnődé,és sajnos sajnálom is őket mert szét fogod verni a kapcsolatukat h ne h nekik jo legyen ha neked szar.
2018. jan. 31. 21:12
 64/122 anonim ***** válasza:
100%

"Ha pedig igen, akkor adunk neki cserébe önérdekünkön kívül. Jelen esetben egy gyermeket"

Máriám, hát peeersze, öcsinek összejöttek a bónuszpontjai egy gyerekre. :D Hét vicce vagy, komolyan. Szerinted emberek unalmukban szülnek? Vagy mert a sógornője azt mondja? Te miért a net előtt ülsz, mikor a gyerekeiddel is lehetnél? Vagy miért nem inkább a saját házasságoddal foglalkozol ahelyett, hogy két felnőtt ember életét rendezed? Mi vagy te, valami mindenható?

2018. jan. 31. 21:12
 65/122 anonim ***** válasza:
100%

ja hogy az a bajod hogy inkompetensnek tartod az öcsédet? szerintem egy felnőtt férfinek van szeme, fel tudja fogni, hogy a barátnőjének 4 gyereke van, lehet hogy valamilyen szinten fel is tudja mérni, mivel jár az apaság. ha nem jön össze, maximum szakítanak. na bumm.

légyszi ne te döntsd már el, hogy egy felnőtt férfi mibe vág bele (a saját kárán, ha nem jól jönnek össze a dolgok). neked ehhez semmi közöd

2018. jan. 31. 21:13
 66/122 A kérdező kommentje:
Írtam hogy férjnêl vagyok egyébként.
2018. jan. 31. 21:14
 67/122 anonim ***** válasza:
95%
Nagyon boldog feleség lehetsz ha öcséd kapcsolatába kevernél,meg szabályoznád hány gyerek kell még. Lehet az fáj akkor h ők boldogok is együtt. Ok és okozat közt általában összegfüggés van. :D
2018. jan. 31. 21:16
 68/122 anonim ***** válasza:
22%

Az, hogy takarítónője van, ill. bébiszittere, teljesen érthető. Megengedheti magának, a takarítónőn pláne nem értem miért csodálkozol, gazdagéknál ez elég gyakori dolog.

Ideje sem lenne takarítani, csak akkor, ha napi 4 órát dolgozna.

De ennyi gyereket bevállalni ilyen kis korkülönbséggel elég nagy butaságra vall. Hiszen nincs ideje foglalkozni ennyi gyerekkel. Főleg, ha még túlórázik is. Mondjuk ettől még nem valószínű, hogy megsínylik érzelmileg a gyerekek, hiszen régen is voltak nagycsaládok a gazdagoknál is, sőt, szinte csak az volt, és ott is voltak nevelőnők, tehát nem csak az anya nevelte a gyerekeit. Csak ugye manapság már nem ez a módi, tehát ezért mondom én, hogy ez nagy butaság.

Nem egy anyatípus ez a nő. Mert akkor nem szolizna, bulizna ahelyett, hogy a gyerekeivel töltené az időt. Ha nem járna ezekre a helyekre, akkor is kevés lenne az együtt töltött idő a hétköznapokon legalábbis, de így meg pláne.

A tesódon nem csodálkozom, a környezetemben azt tapasztalom, hogy sok férfi nem akar gyereket. Sok olyan is van, aki úgy van vele, hogy ha lesz, az sem baj, de az sem tudja érdekelni, ha nem. Ők nem vágynak annyira az apaságra. Tehát el tudnám fogadni a tesóm döntését, de azért furcsállnám, sajnálnám, hogy így gondolkozik.

De legjobban az lepne meg, hogy összeállt egy négy gyerekes nővel. Mennyi idejük jut így egymásra? Nem sok, annyi bizonyos.

Ja, még a kajarendelés. Hát, kérlek szépen, a szüleim szintén nemigen főztek a 80-as években, 90-es évek első felében, mikor mi voltunk gyerekek a tesómmal. Csak hétvégén. Pedig nekik csak két gyerekük volt. A kaját üzemi konyháról hozták vagy nagypapám hozta ételhordóban. Volt, hogy apukám munkahelyéről, kapott ebédjegyet, meg még vettünk is hozzá, és azt a kaját ettük.

69/122 anonim ***** válasza:
100%
akkor foglalkozz azzal..
 70/122 anonim ***** válasza:
93%
ja igen, az első házasságáról alkotott véleményed is tipikus egyszerű falusi. micsoda dolog, hogy véget vet egy kapcsolatnak. az én anyám is eg az ő anyja is meg az ő anyja is nyomorogtak a férjük mellett, mert ez a nő dolga. el kell fogadni, ha szar a kapcsolat. nem változtatunk rajta, neeem. akkor a többi öregasszony a padon azt mondja majd hogy csapongok. isten ments hogy mások negatív véleményt alkossanak rólam
2018. jan. 31. 21:17
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!