Mit szólnátok egy ilyen sógornőhöz? Mit gondoltok róla.
4 gyereke van 2 apától. Mind kicsi, alsótagozatos, óvodás. Az első két gyereke apját elhagyta, pont azért a pasiért akitől a másik kettő van. De egyébként is nagyon viharosan éltek, egyiket sem kellett félteni. A második férje meghalt, tényleg sajnáltam, mert persze az ilyen mindenkit megviselte, a negyedik gyermek még pár hónapos volt a gyerek. Úgy tűnt megviselte, de eltelt pár év és összejött egy gyermektelen 3 évvel fiatalabb férfival. Pont az öcsémmel, pedig elvileg barátnő félék voltunk. Úgy hogy ő nem akar több gyereket, közös vagyont, semmit. De leélné vele az életét. A mi családunk nem az ő életviteléhez van szokva. Például édesanyám háztartásbeli volt mindig, ő sosem főz, rendel, takarítónője van, bébiszittere. Nem tartja a kapcsolatot csak a szüleivel, de laza az is, nem természetes neki ha egy család összetart. Csak a gyerekei a család számára. Barátai inkább a családja. Anyagilag ugyan nagyon jól áll, de öcsém jobban, ez hozzátartozik a történethez.
Ti el tudnátok fogadni ha öcsétek/fiatok lemondana a gyermekvállalásról, eltávolodna tőletek?
Írna már be a sógornő is vmt, az lenne az igazi!!
Szerintem is te vagy a húsos-csontos, csak most megpróbáltál általánosabb lenni, mert lassan mindent kiteregetsz, komolyan, olyan vagy már mint egy mexikói telenovella. Már mindannyiunk családjának része vagy :xD.
Hagy már őket békén, ennyi ideje nem bírsz leszállni az egészről?! Valami negy gondod lehet.....
Mi fáj, hogy van, akihez 4 gyerek után is így tudnak ragaszkodni, aztán egyetlen apró rés van a pajzson, abba kapaszkodsz? Nevezetesen, h nincs saját/közös gyerek?
Valamit csinálj magaddal, mozdulj ki a faluból, próbáld tágítani a szűklátókörű, szerencsétlen kisszerűségedet, mert ha téged egyszer véletlenül elhagynak, tuti nem találsz senkit, max egy másik falusi állatetetőt (bocsi).
Ordít rólad, hogy mennyire irigy vagy.
Még hogy "barátnő-féleségek" voltatok :))))))...!
Az nem derült ki, hogy mi volt a baj hús+ csonttal. :D
Igen igen, Phd. Meg tényleg önkénteskedett gyerekekkel. Azzal is az volt a baj, hogy minek hurcibál idegen gyereket állatkertbe stb.
Én azóta sem olvastam itt olyan szórakoztató kérdést, pedig jó régóta itt vagyok. Rengeteg válasz volt. Sajnos törölték. Ha rendesek lennének az adminok, akkor visszaállítanák. :D
Megtaláltam a csontost egy archiv oldalon.
[link] http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__testveri-..
[link] http://www.gyakorikerdesek.hu:80/csaladi-kapcsolatok__testve..
Szenzációs vagy 107-es !!!!!:)
GRATULA!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!