Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit szólnátok egy ilyen...

Mit szólnátok egy ilyen sógornőhöz? Mit gondoltok róla.

Figyelt kérdés

4 gyereke van 2 apától. Mind kicsi, alsótagozatos, óvodás. Az első két gyereke apját elhagyta, pont azért a pasiért akitől a másik kettő van. De egyébként is nagyon viharosan éltek, egyiket sem kellett félteni. A második férje meghalt, tényleg sajnáltam, mert persze az ilyen mindenkit megviselte, a negyedik gyermek még pár hónapos volt a gyerek. Úgy tűnt megviselte, de eltelt pár év és összejött egy gyermektelen 3 évvel fiatalabb férfival. Pont az öcsémmel, pedig elvileg barátnő félék voltunk. Úgy hogy ő nem akar több gyereket, közös vagyont, semmit. De leélné vele az életét. A mi családunk nem az ő életviteléhez van szokva. Például édesanyám háztartásbeli volt mindig, ő sosem főz, rendel, takarítónője van, bébiszittere. Nem tartja a kapcsolatot csak a szüleivel, de laza az is, nem természetes neki ha egy család összetart. Csak a gyerekei a család számára. Barátai inkább a családja. Anyagilag ugyan nagyon jól áll, de öcsém jobban, ez hozzátartozik a történethez.

Ti el tudnátok fogadni ha öcsétek/fiatok lemondana a gyermekvállalásról, eltávolodna tőletek?

2018. jan. 31. 19:29
 71/122 A kérdező kommentje:
El lehet válni. De még jobb lett volna ha nem megy bele egy nem működő kapcsolatba. És nem azért vet véget neki, mert van másik.
2018. jan. 31. 21:18
 72/122 anonim ***** válasza:
100%
és mi van akkor ha megromlott a kapcsolatuk? vagy az lehetetlen?
2018. jan. 31. 21:19
 73/122 anonim ***** válasza:
97%
ha nem megy bele honnan tudja hogy nem működik... komolyan mondom meglep hogy mennyire logikátlan dolgokat tudsz logikusnak látni. nem is értem
2018. jan. 31. 21:20
 74/122 A kérdező kommentje:
68as sok mindent látsz úgy mint én
2018. jan. 31. 21:22
 75/122 anonim ***** válasza:
97%

"Máriám, hát peeersze, öcsinek összejöttek a bónuszpontjai egy gyerekre. :D"

Ez óriási.:D

Képzeld el, mi lenne, ha öcsinek is szülne egy gyereket. Akkor lehetne ám elborzadva pletykálni róla szőnyegporolás közben, hogy "5 (!!!!) gyereke van 3 (!!!!) apától, micsoda lotyó, ilyen sose volt a mi családunkban"...:D

2018. jan. 31. 21:25
 76/122 anonim ***** válasza:
100%
hüüü anyukám.. kb a második válaszodnál már felvisítottam :D Nincs neked közöd a húsos-csontos barátnőnkhöz ?ugy véletlen ? Szerintem te sem gondolod normálisan végig amiket írsz.. vagy rohadt nagy értelmezési gondokkal küzdesz . Értem ezalatt azt,hogy probálod bizonygatni ,hogy nem rosszból írod de azért mégis .. Honnan tudod te azt ,hogy az első két gyereket mikor bevállalta olyan szar volt a kapcsolat amiből később kilépett? Az felmerült benned ,hogy esetleg azért volt neki már más mert az első leszarta öt is meg a gyerekeket is ? Továbbá .. miaz ,hogy anyuka és ezt nem igy kellene? Miért ne lehetne komoly kapcsolata? Jobb ha a gyerek azt látja anyámat minden nap más pasi dugja ? Nem hinném . És te magad írtad. ,hogy milyen eget rengető bűn az ,hogy egy tapasztalatlan nyakába ilyen terhet akaszt( 4 nevelt gyerek) ..szüljön neki is egyet .. na akkor .. akasszunk a nyakába egy újszülöttet biztos ptt nagyon tapasztalt lesz öcsike ...Ajánlom figyelmedbe a tükör használatát .. jot fog tenni ..
2018. jan. 31. 21:25
 77/122 anonim ***** válasza:
85%
Van ilyen h később romlik meg a kapcsolat,én is kiléptem,mert elegem lett,én votam a szemét,h elhagytam az alkohilsta agressziv félre kuro férjem,én volt a ri--- anc. A nőnek türni kell ha verik stb. Hát akinek hat anyja van az türje..Na ilyenek bélyegeztek meg mint te kedves kérdező. A sprirált se oknélkül tettem be mikor gyereket akart h a szarhoz láncoljon h életem végig eltarthasssam a seggét. Szarbol tartós várat nem lehet épiteni. A második férjemnél kivetettem. Tőle akartam gyereket. :) Inkább válás mint utána a saját testvérem kapcsolatára fröcsögni az irigységtől. :D
2018. jan. 31. 21:26
 78/122 A kérdező kommentje:

Az első férje abszolút nem apának, férnek való.

Nem tudom, hogy mit láttok logikai bukfencnek ennyire egyébként

2018. jan. 31. 21:30
 79/122 anonim ***** válasza:
75%

"De ennyi gyereket bevállalni ilyen kis korkülönbséggel elég nagy butaságra vall. Hiszen nincs ideje foglalkozni ennyi gyerekkel. Főleg, ha még túlórázik is. Mondjuk ettől még nem valószínű, hogy megsínylik érzelmileg a gyerekek, hiszen régen is voltak nagycsaládok a gazdagoknál is, sőt, szinte csak az volt, és ott is voltak nevelőnők, tehát nem csak az anya nevelte a gyerekeit. Csak ugye manapság már nem ez a módi, tehát ezért mondom én, hogy ez nagy butaság. "

Valaki világosítson már fel, hogy ha ez évszázadokig működött, "nem sínylik meg a gyerekek érzelmileg", akkor most miért is nagy butaság? Mert az akár tizenpár évig gyesen otthon héderelést többen megengedhetik maguknak, mint a kvalifikált munka mellett nevelőnő, alias bébiszitter fizetését?:-)

2018. jan. 31. 21:31
 80/122 anonim ***** válasza:
14%
Azért még ne vedd biztosra, hogy együtt marad vele a testvéred hosszú távon. Inkább annak van nagyobb valószínűsége, hogy nem maradnak együtt.
2018. jan. 31. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!