Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit szólnátok egy ilyen...

Mit szólnátok egy ilyen sógornőhöz? Mit gondoltok róla.

Figyelt kérdés

4 gyereke van 2 apától. Mind kicsi, alsótagozatos, óvodás. Az első két gyereke apját elhagyta, pont azért a pasiért akitől a másik kettő van. De egyébként is nagyon viharosan éltek, egyiket sem kellett félteni. A második férje meghalt, tényleg sajnáltam, mert persze az ilyen mindenkit megviselte, a negyedik gyermek még pár hónapos volt a gyerek. Úgy tűnt megviselte, de eltelt pár év és összejött egy gyermektelen 3 évvel fiatalabb férfival. Pont az öcsémmel, pedig elvileg barátnő félék voltunk. Úgy hogy ő nem akar több gyereket, közös vagyont, semmit. De leélné vele az életét. A mi családunk nem az ő életviteléhez van szokva. Például édesanyám háztartásbeli volt mindig, ő sosem főz, rendel, takarítónője van, bébiszittere. Nem tartja a kapcsolatot csak a szüleivel, de laza az is, nem természetes neki ha egy család összetart. Csak a gyerekei a család számára. Barátai inkább a családja. Anyagilag ugyan nagyon jól áll, de öcsém jobban, ez hozzátartozik a történethez.

Ti el tudnátok fogadni ha öcsétek/fiatok lemondana a gyermekvállalásról, eltávolodna tőletek?

2018. jan. 31. 19:29
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 91/122 anonim ***** válasza:
89%
Nekem is a húsos-csontos jutott eszembe.:D Tényleg törölték azokat a kérdéseket? Nagy kár, igazi gyöngyszemek voltak.:D
2018. febr. 1. 02:19
 92/122 anonim ***** válasza:
88%
Hú de ritka rosszindulatú egy nő vagy hallod-e! Túlóra után még el is jár kondizni a nemtörődöm qrvája! Nem egy kitartanivaló herét választot hanem az öcsédet? (Ahogy az öcséd is valamiért őt választotta a 4gyerekével együtt ahhoz azért valamit tudnia kell a csajnak!). De hajlok a többiek véleményére, troll kérdés a Csontostól!
2018. febr. 1. 06:33
 93/122 anonim ***** válasza:
100%

"elvileg barátnő félék voltunk."

Akinek ilyen barátja van, annak nincs szüksége ellenségre...

Semmit nem tudsz felmutatni a nő ellen, sőt, igen szimpatikus: nem egy besavanyodott ősanya, aki majd ráakaszkodik a kölkeire, megfojtva ezzel őket, hanem van élete, igen jó anyagi hátteret tud biztosítani egymaga, és ezek szerint valamit nagyon tud, ha 4 gyerekes nőként egy fiatalabb, gyerektelen pasinak pont ő kell. Igenis megfontolt ember lehet, ha a 4 meglévő gyereke mellett nem akar rögtön abban gondolkodni, hogyan verje magát házasságba és újabb gyerekvállalásba...Van két házasságból 4 gyereke, és? Nem mindenkinek alakul Disney-mesébe illően az élete, gondolhatod, hogy ő sem így tervezte, de megáll a maga lábán, eltartja a gyerekeit, és önmagát se hagyja el. Inkább példaértékű, mintsem leszólandó...

Ha a bátyád szereti és neki jó ez a felállás, akkor te mit akadékoskodsz olyasmin, amihez semmi közöd? Mellesleg az élet hosszú, honnan tudod, hogy nem lesznek olyan jól meg két-három év múlva, hogy akár szorosabbra is tervezzenek, esetleg akarjanak még közös gyereket is? Foglalkozz a magad életével és ne másét ekézd. Benned is biztos lenne mit

2018. febr. 1. 09:41
 94/122 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is bűn volt törölni a húsos-csontost. Ha tényleg te vagy az, kérdező, írd már ki újra légyszi :D
2018. febr. 1. 10:27
 95/122 anonim ***** válasza:
88%

Ez a kérdés tényleg hajaz a húsos-csontosra. :D (Mindig eszembejut, mikor a fagyót pakolom.)

Én inkább mondanám normálisabb életvitelűnek az öcséd barátnőjét mint téged meg anyudat. Most komolyan az a normális ha otthon tesped valaki mert kipottyantott x gyereket?Gondolom meglepődsz, de az is megcsinálja a házimunkát akinek munkahelye van. Még ha segítséggel, akkor is. Ha lenne pénzem rá, én is élnék a takarítónővel...

2018. febr. 1. 11:13
 96/122 anonim ***** válasza:
85%
Ááh. már azt hittem csak nekem szembetűnő a hasonlóság :D Már várom mikor az lesz a probléma ,hogy nem kapálni jár hanem „normális ” munkája van :D
2018. febr. 1. 11:41
 97/122 anonim ***** válasza:
100%

Csak hogy lássátok milyen jó vagyok hozzátok, itt az utolsó a trilógiából, a másik kettő ami igazán tuti volt, sajnos menthetetlenül elszállt.:(

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__testveri..

2018. febr. 1. 11:50
 98/122 anonim ***** válasza:
79%
Wow, köszi!:D
2018. febr. 1. 12:09
 99/122 anonim ***** válasza:
76%

Nagyon szívesen!:)

2018. febr. 1. 12:17
 100/122 anonim ***** válasza:
77%
juuuuuj, mondja el nekem valaki mi volt az a husos csontos!!!! már nicns fent a kérdés de érdekel
2018. febr. 1. 12:22
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!