Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit szólnátok egy ilyen...

Mit szólnátok egy ilyen sógornőhöz? Mit gondoltok róla.

Figyelt kérdés

4 gyereke van 2 apától. Mind kicsi, alsótagozatos, óvodás. Az első két gyereke apját elhagyta, pont azért a pasiért akitől a másik kettő van. De egyébként is nagyon viharosan éltek, egyiket sem kellett félteni. A második férje meghalt, tényleg sajnáltam, mert persze az ilyen mindenkit megviselte, a negyedik gyermek még pár hónapos volt a gyerek. Úgy tűnt megviselte, de eltelt pár év és összejött egy gyermektelen 3 évvel fiatalabb férfival. Pont az öcsémmel, pedig elvileg barátnő félék voltunk. Úgy hogy ő nem akar több gyereket, közös vagyont, semmit. De leélné vele az életét. A mi családunk nem az ő életviteléhez van szokva. Például édesanyám háztartásbeli volt mindig, ő sosem főz, rendel, takarítónője van, bébiszittere. Nem tartja a kapcsolatot csak a szüleivel, de laza az is, nem természetes neki ha egy család összetart. Csak a gyerekei a család számára. Barátai inkább a családja. Anyagilag ugyan nagyon jól áll, de öcsém jobban, ez hozzátartozik a történethez.

Ti el tudnátok fogadni ha öcsétek/fiatok lemondana a gyermekvállalásról, eltávolodna tőletek?

2018. jan. 31. 19:29
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/122 anonim ***** válasza:
97%

Hát egyértelmű, hogy miért megy egyre kevesebbet, basszus.

Azért mert a párját, és annak gyerekeit nem lassátok szívesen. Ezen nem kell csodálkozni.

2018. jan. 31. 20:10
 22/122 A kérdező kommentje:
Szerintem 4 vagy 5 gyermek már mindegy. Bár furcsának tartanám a 3 apát is, de akkor legalább lenne egy saját gyerek ia. Nem akartam senkit megbántani a nevelt gyermekkel, de azért ne mondja senki hogy ugyanaz. Orokbefogadásnal talán. De itt a legkisebb gyerek is 3 éves volt, most lett 4. A legnagyobb 10, vele már sosem lesz olyan bensőséges a kapcsolata, kimaradtak hosszú évek. Úgy gondolom valahol kényelmes így, hogy a két kicsinek nincs apja, öcsémmel pótoltatná. Mivel nem tudja milyen egy saját gyerek, így beérné velük. Ezt nem a gyerekek ellen mondom, nem rossz értelemben a beérést
2018. jan. 31. 20:11
 23/122 anonim ***** válasza:
97%
És ha te otthon tornázol, akkor már mindenkinek úgy kell? Tudod, van aki szeret ám kimozdulni.
2018. jan. 31. 20:13
 24/122 A kérdező kommentje:

Soknak tartom a 4 gyereket, de erre írtam hogy már mindegy hogy 4 vagy 5.

A gyerekeket mindenki szívesen fogadja,nem tehetnek semmiről. És őt is egyébként. Nem tartom rossz embernek, csak most talán kicsit önzőnek. De ezt nem érezteti vele senki a családban

2018. jan. 31. 20:14
 25/122 anonim ***** válasza:
100%
Ja. Csak jól kibeszéled a háta mögött, és azt várod hogy idegenek pocskondiázzák mert másként él mint te.
2018. jan. 31. 20:16
 26/122 anonim ***** válasza:
100%
"Szerintem 4 vagy 5 gyermek már mindegy. " Akkor szülj meg nevelj te ötöt.
2018. jan. 31. 20:17
 27/122 anonim ***** válasza:
100%
A végén a tesód lesz akitől megkapod ivet h szálljál ki a párkapcsolatából,mert abban két ember van ugyanis, nem három. És lehet az öcséd nem fog feléd nézni,és hát meg is értem majd,de akkor ne irj ki újabb kérdest hogy hozd helyre amit szét vertél,inkább keress pasit magadnak,de lehet nem oknélkül kell irigykedni tesód müködő kapcsolatára ,és akkor talán nem irigyelnéd mások párkapcsolatát,az vájkál a másikéban igy akinek nincs saját élete,és ráér a kákán is csomót keresni. Sapka van sapka nincs.
2018. jan. 31. 20:17
 28/122 A kérdező kommentje:

Ez egy anonim oldal, nem pocskondiázok senkit.

Gyerek létszámban pedig nem mindegy hogy 2 vagy 3 , illetve 4 vagy 5 főről beszélünk e

2018. jan. 31. 20:19
 29/122 anonim ***** válasza:
94%

Kedves kérdező! Gondolom nincs nevelt gyermeked, tehát a 22.válaszban rohadtul nem tudod, hogy mit beszélsz.

Szépen megkérlek, hogy ha valamiben nincs tapasztalatod, akkor ne okoskodj!

Ha pedig ezt te tényleg így gondold, és így is éreznéd ha ilyen helyzetbe kerülné, akkor te egy nagyon rossz, és érzéketlen ember vagy.

Őszintén remélem, és kívánom, hogy az öcsédnek, és új családjának sikerüljön minden kapcsolatot megszakítani veled!

2018. jan. 31. 20:19
 30/122 A kérdező kommentje:
Van férjem, nem tudom miből következtetés hogy nincs
2018. jan. 31. 20:20
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!