Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit szólnátok egy ilyen...

Mit szólnátok egy ilyen sógornőhöz? Mit gondoltok róla.

Figyelt kérdés

4 gyereke van 2 apától. Mind kicsi, alsótagozatos, óvodás. Az első két gyereke apját elhagyta, pont azért a pasiért akitől a másik kettő van. De egyébként is nagyon viharosan éltek, egyiket sem kellett félteni. A második férje meghalt, tényleg sajnáltam, mert persze az ilyen mindenkit megviselte, a negyedik gyermek még pár hónapos volt a gyerek. Úgy tűnt megviselte, de eltelt pár év és összejött egy gyermektelen 3 évvel fiatalabb férfival. Pont az öcsémmel, pedig elvileg barátnő félék voltunk. Úgy hogy ő nem akar több gyereket, közös vagyont, semmit. De leélné vele az életét. A mi családunk nem az ő életviteléhez van szokva. Például édesanyám háztartásbeli volt mindig, ő sosem főz, rendel, takarítónője van, bébiszittere. Nem tartja a kapcsolatot csak a szüleivel, de laza az is, nem természetes neki ha egy család összetart. Csak a gyerekei a család számára. Barátai inkább a családja. Anyagilag ugyan nagyon jól áll, de öcsém jobban, ez hozzátartozik a történethez.

Ti el tudnátok fogadni ha öcsétek/fiatok lemondana a gyermekvállalásról, eltávolodna tőletek?

2018. jan. 31. 19:29
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/122 anonim ***** válasza:
97%
Szóval az a bajod hogy nem játszik házicsicskát és nem savanyodik be? Mit is képzel? Hogy mer nem csak melózni meg otthon lenni a négy fal között? Van pofája nőnek maradni anyaként is? Pedig tök slamposnak kellne lennie, nem adni magára hogy tetsszen az öcsédnek.. A végén még kiderül hogy szexelni is szokott! Négy gyerek után! Fujj, a végén még jól fogják érezni magukat a tesóddal!
2018. jan. 31. 19:59
 12/122 anonim ***** válasza:
98%
Szóval az is gond hogy mért nem szül egy ötödik gyereket is.. mondjuk mert azt is el kell tartani? Vagy mert elég neki a négy gyerek?
2018. jan. 31. 20:00
 13/122 anonim ***** válasza:
98%

Leírták már amit gondolok a témáról, de amire felfigyeltem és leesett az állam: PÁR ÉV telt el a férj halála óta, és te ki vagy akadva, hogy komoly kapcsolatot merészelt kezdeni? Elismerem, tényleg megdöbbentene, ha pár nappal vagy héttel a társa elvesztése után máris más ágyában aludna, na de évekkel később... Vagy mit vársz tőle, járjon élete végéig feketében?

Abban lenne igazad - de beleszólásod szintén nem - ha az öcséddel tartatná el magát, de ahogy írod, van ő a tesód pénze nélkül is elég jó anyagi helyzetben. Itt inkább félni valója neki van, hogy a párja családjával kötelező lesz összejárni és valószínűnek tartom, hogy rá fogtok telepedni a nyakára.

Végezetül pedig halkan megjegyzem, nem szükséges mindenkinek gyereket vállalnia, mert bár számodra elképzelhetetlen, vannak akik anélkül is teljes életet élnek.

2018. jan. 31. 20:01
 14/122 anonim ***** válasza:
95%
VEri a sors, meghal a férje, egy minden lében kanál, utálkozó pcsa a sógornője...
2018. jan. 31. 20:02
 15/122 A kérdező kommentje:
Azért az már eleve befolyásolja a családunk életét hogy van plusz 4 gyermek. Nem mintha gond lenne velük, kicsit el vannak kényeztette, de nem vészesen. De 4 kicsi gyerek az 4 kicsi gyerek... Ha jönnek mindannyian jönnek. De nagyon leritkult. Volt már öcsémnek komoly kapcsolata, de mellettük odafigyelt a szüleinkre, ez most eltűnni látszik.
2018. jan. 31. 20:02
 16/122 anonim ***** válasza:
93%
Ami normális, hogy a SAJÁT családjával törődik-mint a felnőtt emberek, és nem fut haza kétnaponta anyuékhoz.
2018. jan. 31. 20:04
 17/122 anonim ***** válasza:
98%

Engedd már meg az öcsédnek, hogy eldöntse mit akar!

Én nevelek egy saját, és egy fogadott gyermeket is. Képzeld, nem olyan szörnyű ..sőt ugyan olyan érzés. Egyformán szerem őket. Amíg nem volt a kissebb, sajátomként szerettem a nagyobbat is..és ez utána sem változott.

Bár az öcséd lehet, hogy nem ilyen ember.

Nem akar 5. gyereket?! Milyen gonosz nőszemély. Tudod, sokan második, vagy harmadik gyereket sem akarnak. Nem ítélhetsz el valakit azért mert nem akar ötödször szülni!

Sajnálom azt a nőt, hogy bekerült egy ilyen családba.

2018. jan. 31. 20:05
 18/122 A kérdező kommentje:

11es félreértettél. A mértékek miatt írtam. Figyeljen magára, én is tornázok. De én például otthon, nem veszem el az időt a gyerekektől.

14es ne sértegess légyszíves

2018. jan. 31. 20:06
 19/122 anonim ***** válasza:
97%
Nincs magánéleted h öcsédébe kavarnál?
2018. jan. 31. 20:06
 20/122 anonim ***** válasza:
96%
Miért ha lenne még 2 gyerek akkor kevésbé lenne ez a helyzet? Nem értem a logikádat. Egyszer az a baj hogy miért nem vállal több gyereket, most meg az hogy sokan vannak.
2018. jan. 31. 20:08
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!