Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Magatokhoz vennétek a tesoitok...

Magatokhoz vennétek a tesoitokat? Annyira nehéz :/

Figyelt kérdés

Anyu már nem birja se fizikailag se anyagilag. Húgom 9,5 éves. Mivel anya nem foglalkozik vele így a faluba csavarog, kipróbálta a cigit, visszabeszél, csúnyán beszél..Öcsém 4,5 éves értelmi fogyatékos. Fejlesztésekre kell hordani.

Apu 2 éve meghalt. Nagyszülök külföldön laknak.

A legidősebb bátyám nem vállalja, mert ott van már 3 gyerek. A középső bátyám nem fogja öcsit fejlesztésre hordani, sogornő megmondta. A legkisebb bátyám félig még otthon lakik.

Én a párommal élek 1 éve saját házunk van. Mindketten otthon dolgozunk. A havi bevételünk kb. netto 230.000.

Páromnak mondtam mi lenne ha nálunk lennének a gyerekek. Először azt mondta nevelőszük lehet jobbak lennének. Megemlítettem anyának én voltam a rossz, meg hogyan nézem ki belőle hogy odaadja a gyerekeit valami drogosoknak..Most azt mondja estére hogy megerölteti magát és kibirja. De nem szeretném ha szenvedne.

Ti mit tennétek? Anyánál hosszu távon nem lenne jó helyük. Én pedig nem akarom szétszakitani őket.

Annyira nehéz. :/ Azt mondta anya ha nálunk lesznek jövő szeptemberben jöhetnek.

19L

2017. júl. 4. 21:36
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
Miért tűnik nekem egyre inkább úgy hogy nem anyád akar megszabadulni a gyerekektől, hanem te akarod elvenni tőle őket?
2017. júl. 26. 19:19
 52/55 A kérdező kommentje:
Mivel egyre rosszabb a helyzet ezért igen, hoznám őket. Anyu hugival 1 hétig volt korházba de már sirt nekem hogy sok a gyerek. Meg most is ki van idegileg mert nem tud öcsémmel fejlesztőzni mert hisztizik este 9 van..
2017. júl. 26. 20:41
 53/55 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg le is zárhatjuk ezt a kérdést.

A segítséget, tanácsokat nem fogadod el, vagy inkább el se olvasod őket, csak panaszkodsz arra, hogy anyádnak sok a gyerek, hogy neked nehéz, de akkor is leveszed anyád nyakáról a terhet, közben meg kb teljesen természetesnek veszed, hogy anyád ráunt a gyerekekre, és emiatt szó szerint "elajándékozza" őket.

Bocs, de ezek alapján te semmivel sem vagy különb anyádnál.

Semmi mást nem csinálsz, csak panaszkodsz a kommentekben meg mindenki szájába rágod, hogy anyád ráunt a gyerekekre. Te ugyanúgy gyerek vagy, ha nem vagy képes megérteni, hogy egy felnőtt nem dobhatja el magától csak úgy a saját gyerekeit.

2017. júl. 27. 10:59
 54/55 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj kérdező, de veled is van baj, hogy ha anyád hozzáállását normálisnak tartod. Nem hozhatsz ekkora áldozatot. Tönkreteszed a fiatalságodat és az esélyt is elveszed, hogy saját gyereked legyen. A kapcsolatot rá fog menni, ez 100%, már leírták hogy miért, nem fogom ugyanazt leírni.

Irány a gyámügy és hidd el, anyádat jól elmarasztalják, amit megérdemel, mert a gyerekek nem bútorok, amik ha problémásak akkor lepasszoljuk a nagylányra, mert anyuci már nem akar anya lenni.

Havi 230 ezer semmire sem elég, főleg ha fejlesztésekre kell hordani az öcsédet.

Anyád pedig szenvedjen csak, viselje tettei következményeit! Felnőtt ember, ő szülte a tesóidat, nem te, ergo neki kötelessége gondoskodni róluk, nem neked.

Te most kezded el az életed, nem hiszem, hogy erre van szükséged most. A párod ott fog hagyni, mert őszintén ki akar egy olyan kapcsolatban élni - főleg 19 évesen - ahol a neveletlen húgával és a az öcsével kell együtt élnie, mint ezt azért, mert anyós nem akar "anya" lenni többet.

2017. júl. 29. 10:52
 55/55 anonim ***** válasza:
Nem venném magamhoz a tesóimat,(igaz nálam nem aktuális mivel 36 éves vagyok),de 10-15 évvel ezelőtt sem tettem volna meg.
2017. aug. 5. 23:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!