Magatokhoz vennétek a tesoitokat? Annyira nehéz :/
Anyu már nem birja se fizikailag se anyagilag. Húgom 9,5 éves. Mivel anya nem foglalkozik vele így a faluba csavarog, kipróbálta a cigit, visszabeszél, csúnyán beszél..Öcsém 4,5 éves értelmi fogyatékos. Fejlesztésekre kell hordani.
Apu 2 éve meghalt. Nagyszülök külföldön laknak.
A legidősebb bátyám nem vállalja, mert ott van már 3 gyerek. A középső bátyám nem fogja öcsit fejlesztésre hordani, sogornő megmondta. A legkisebb bátyám félig még otthon lakik.
Én a párommal élek 1 éve saját házunk van. Mindketten otthon dolgozunk. A havi bevételünk kb. netto 230.000.
Páromnak mondtam mi lenne ha nálunk lennének a gyerekek. Először azt mondta nevelőszük lehet jobbak lennének. Megemlítettem anyának én voltam a rossz, meg hogyan nézem ki belőle hogy odaadja a gyerekeit valami drogosoknak..Most azt mondja estére hogy megerölteti magát és kibirja. De nem szeretném ha szenvedne.
Ti mit tennétek? Anyánál hosszu távon nem lenne jó helyük. Én pedig nem akarom szétszakitani őket.
Annyira nehéz. :/ Azt mondta anya ha nálunk lesznek jövő szeptemberben jöhetnek.
19L
Na az utolsó csepp a pohárba ma volt..
Anya konyhába főzött, öcsi kereste anyát odavittem őt a konyhába. Elkezdi anya; vidd innen a gyereket nem igaz hogy nem hagysz főzni..de azért imádja őket.
Húgomtól megkérdeztem hol szeretne lakik. Határozott választ adott. Nálam.
Sajnálom akinél hasonló a helyzet :( Kitartás :) és sok erő.
Én 72km-re lakok anyutól, a középső bátyám 168km-re, a legidősebb bátyám 254km-re.
"Normális családban ez nem is kérdés, hogy magamhoz venném a tesóimat, ha anyagilag megtehetném. Mégis ki lenne képes elnézni, hogy kistesói intézetbe, nevelőszülőhöz kerüljenek ? Miféle állat az ilyen ?"
Normális családban a szülők nevelik a gyerekeiket, nem lökik oda a tizenéves gyereikeknek őket, hogy boldoguljatok ba.sszátok meg, meg mert én beleuntam.
Kérdező ne haragudj, de anyádat istenesen szájba verném többször is.
Hogy mit tennék, én sem tudom, nagyon nehéz. De az biztos, hogy egy ilyen nőszemély felé se köpnék soha.
18.04. meg többi anyázó.
Nem az anyáról van szó, hanem a testvérekről. Az anyát vehetjük úgy is, hogy megszűnt létezni, akárhogyan.
A szóba vehető személyek a 3 idősebb testvér, plusz esetleg a nagyszülők. Mint fő meghatározók.
Ezen kívül az állami, közösségi és egyházi szervezetek illetékes dolgozói.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!