Ti szerettek vendégeket hívni magatokhoz? Rokonokat vagy barátokat inkább?
Figyelt kérdés
2013. júl. 21. 21:16
1/7 anonim válasza:
Barátokat szoktunk hívni, bár jönnek maguktól is. Szeretek főzni nagyon meg sütni is. Nagy zabálást szoktunk csapni. Mondjuk a társaságban csak én fogyasztok alkoholt, én borozni szoktam a többiek meg hoznak maguknak valamit, ki ásványvizet, ki szörpöt vagy amit inni akarnak. A férjem csak vizet iszik.
2/7 anonim válasza:
Barátokat szeretek. Szülők, nagyszülők, testvérek, pár unokatestvér belefér. Azt utálom, ha megjelennek váratlanul, vagy a vadidegeneket. Pl. Jön esetleg (váratlanul) a lakás tulaja, jön valaki eladni valamit (házal), jönnek leolvasni valamit, stb.
3/7 anonim válasza:
Nem igazán szeretek, ha mégis hívunk, akkor maximum 2-4 főt, baráti párokat, házaspárokat. A családunk messze lakik és inkább mi megyünk haza, nem pedig ők jönnek, sokkal egyszerűbb 2 főnek oda utazni, mint 10 főnek felváltva ide rohangálni (mivel egyszerre nem férnének el itt). Télen kifejezetten utálom, ha valaki idejön, nyáron viszont elvagyok vele, szalonnát sütünk, vagy grillezünk, de egy nyáron 1-2 alkalommal maximum. Idén még nem volt ilyen. Mi már voltunk vendégségben, így lassan mi leszünk a sorosak visszahívni őket. Jó hangulatú esték szoktak lenni, szerencsére itt sem alkoholfogyasztó a társaság, így mindenki beéri mentás limonádéval, jegesteával, málnaszörppel. Ha valaki igényelné az alkoholt, valószínűleg nem hívnám többször.
4/7 anonim válasza:
k*rvákat, de csak ha többen jönnek.
5/7 anonim válasza:
én inkább barátokat szoktam hívni, bocsánat, szoktunk :D szeretek főzni, de néha nagyon elrontok dolgokat, és stresszelek :D
6/7 anonim válasza:
Én inkább csajokat egy jó szexhez!Neked is ajánlom!
7/7 anonim válasza:
Hogyisne! Ha én megyek, olcsóbban jövök ki. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!