Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen sűrűn hívtok magatokhoz ebédre vagy vacsorára vendégeket?
Mi 2.5 éve élünk együtt és ez idő alatt kb. 6-szor volt nálunk vendég. :) Én nem szeretem, az én házam, az én váram, ez a nyugalom szigete, ide nekem ne jöjjön senki.
Tudom, ez már a másik véglet, de ez van. Karácsonykor is mi megyünk máshoz. Itt egyszer voltak karácsonyozni, de annyi elég is volt.
Mi 28 éves pár vagyunk, 3 éve élünk együtt. Van 4-5 pár, akikkel rendszeresen meghívjuk egymást kölcsönösen (1, max 2 pár jön át egy alkalommal). Ez havi 1-2 alkalmat jelent (nyáron ritkább, mert akkor mi is alig vagyunk otthon). Időben nem férne bele több sem nekünk, sem a meghívandóknak, de ez nekem pont elég. Persze van, hogy csak fiús/lányos összejövetel van, de az is kb. havonta 1x.
Megértem a nézetedet, mert egy ilyen vendéglátás sok készülődéssel jár (takarítás, bevásárlás, főzés), heti több alkalom az összes szabadidőmet elvenné. Sserintem ha ezt sokallod, próbáld házon kívülre szervezni ezeket (söröző, étterem), meg nem is kell, hogy mindenhova együtt menjetek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!